Maçın Ardından

Maçın Ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal:"Böylesine goller yiyeceğimizi tahmin etmiyordum"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, şampiyonluk yarışında son haftalarda herkesin üzerinde baskı olduğunu, Spor Toto Süper Lig'de Balıkesirspor'u 4-3 yendikleri maçta önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, maçın, şampiyonluğa oynayan iki takımın mücadelesi gibi geçtiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Balıkesirspor, puan cetvelinde üzerindeki 7 takımdan fazla gol atan bir ekip. Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'a karşı da aynı şekilde oynadılar ve goller attılar. İşin açıkçası böylesine goller yiyeceğimizi tahmin etmiyordum. Sonuçta onlar da kümede kalma mücadelesi vermelerine rağmen güzel bir maç oldu. Sanki iki takım da ligde çok iddialı, şampiyonluğa oynayan iki takım gibi bir görüntü vardı. Balıkesirspor oyuncularını ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Şampiyonluk yarışında son haftalarda herkesin üzerinde bir baskı var. Oyunun genelinde rakibimizden üstündük. Daha fazla net pozisyonlara girdik ve değerlendiremedik. Maç fazlasıyla lider olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

İsmail Kartal, kazansalar da kaybetseler de yüzündeki ifadenin hiç değişmediği vurgulanarak yöneltilen "Bir kırgınlığın mı, hüznün mü, bir stresin yansıması mı var?" şeklindeki soruya, "Kazansak da kaybetsek de olduğum gibi görünen bir insanım. Hayatımda hiçbir zaman farklı rollere bürünmedim. Herhalde genlerimizden gelen bir şey karakter olarak. Mağlubiyetlerde de galibiyetlerde de kendimi korumasını, durmasını bilen bir insanım. Hiçbir şeyi abartmadım bugüne kadar" cevabını verdi. 

Kartal, "Şampiyonluk gelirse değişir mi?" sorusunu da, "Sanmıyorum, ben neysem oyum, değişmem" şeklinde cevapladı. 

Kaynak:Haber Kaynağı