Maçın Ardından

Maçın Ardından

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Umut:

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor'a 1-0 mağlup olan Karşıyaka'da, teknik sorumlu Recep Umut, "Genç arkadaşlar şanslarını iyi değerlendirdiler ve iyi mücadele ettiler" dedi.

Teknik direktör Rıza Tuyuran'ın apandisit ameliyatı olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Umut, müsabakanın ardından katıldığı basın toplantısında, Giresunspor karşısında genç oyunculara fırsat verdiklerini söyledi.

İlk 6 için matematiksel olarak şanslarının olmasına rağmen mental olarak yukarıya hazır olmadıklarını gördüklerini kaydeden Umut, şöyle konuştu:

"Son iki maçta camiamızın büyük isteği de vardı, o yüzden altyapıdan çocuklarımıza şans verelim istedik. Bugün de cezalı olan arkadaşlarımızın yerine altyapımızdan yetişen üç arkadaşımıza şans verdik. Bunlar da o şanslarını iyi değerlendirdiler ve iyi mücadele ettiler. Sonunda kendileri kazanacak."

 

- Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise ilk yarının sonunda attıkları golün kendilerine özgüven sağladığını söyledi.

Son haftalarda galip gelemedikleri için stresli olduklarını kaydeden Sözeri, "Bu galibiyetin getirdiği özgüvenle gelecek maçlarda daha rahat ve daha iyi oynayacağız. Ligi, bitirebileceğimiz en iyi yerde bitireceğiz. Bundan sonra dört maçımız kaldı, bunları da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı