Maçın ardından

Maçın ardından

Beşiktaşlı futbolcu Şahan:

ANKARA (AA) - Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, "İlk yarının son haftalarında yakaladığımız seriyi tekrar yakalamak istiyoruz" dedi. 

Şahan, 2-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, maça iyi başladıklarını, takım halinde iyi oynadıklarını düşündüğünü belirterek, "Oyun bizim kontrolümüz altındaydı. İkinci yarıda orta sahayla defans arasında boşluklar verdik. Golden sonra bunu hemen dengeledik. Çok sakat oyuncumuz vardı, onların yerine giren arkadaşlarımız çok iyi oynadı, hepsini tebrik ediyorum. İkinci yarıya çok iyi başladık, önemli olan bu. Şimdi 3 günde bir maçımız var. İlk yarının son haftalarında yakaladığımız seriyi tekrar yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Tolgay Arslan'ın transferiyle ilgili de açıklamalarda bulunan milli futbolcu, "Beşiktaş, transferlerde nokta atışlar yapıyor. Tolgay'ın da bize katkısı olacağına inanıyorum. Futbolculuğunu kanıtlamış bir isim. Bundesliga'da yıllardır oynuyor. Hamburg gibi büyük bir kulüpten transfer edildi, Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Pozitif katkıda bulunacaktır" ifadelerini kullandı.

Şahan, Gençlerbirliği kalecisi Ramazan Köse ile maç içinde yaşadığı diyalogla ilgili ise şunları söyledi: 

"Bir pozisyonda arkadan ittiğini hissettim ve faul olduğunu düşündüm. Bana söylenmeyecek sözler söyledi, kendisine yakıştıramadım. Beşiktaş camiası, futbolcularını karakterine göre de seçiyor. Biz de bunu son haftalarda kanıtladık. Rakibimiz 10 kişi kalacakken kırmızı kart olmadığını söylüyoruz. Bizim karakterimize de bu yakışır. İkinci golü de ben attım. Kalbimin temizliğini ve karakterimi tüm Türkiye'ye kanıtlamışım."

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Demba Ba ise öne geçtikleri golün çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Attığım frikik golü çok önemli bir andı. Berabere devam eden anlarda ilk golü atmak her zaman zordur" dedi.

Demba Ba, yayıncı kuruluşa verdiği demeçte maçın adamını Kerim Frei olarak gösterdiğinin hatırlatılması üzerine ise "Kerim mükemmel bir çocuk. Antrenmanlarda da kendisini geliştirmek için çok çalışıyor. Maçta az süre almasına rağmen bize çok şey verdi. Benim için maçın adamıydı" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı