Maçın ardından

Maçın ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "İç sahada maç kazanamama sendromunu üzerimizden atamadık"- Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: "Bugün kazanmak adına doğruları yaptık"

SAMSUN (AA) - Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, PTT 1. Lig'de sahalarında 1-0 mağlup oldukları Adana Demirspor maçına ilişkin, "İç sahada maç kazanamama sendromunu üzerimizden atamadık" dedi.

Altın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galip gelememenin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi. 

Maçın ilk 15 dakikasında iyi oynadıklarını belirten Altın, "Duran toptan gol yedikten sonra biraz takımımız bocaladı ama ikinci devre maçı kazanma adına futbolun tüm hamle ve varyasyonlarını yaptık, maçı çeviremedik. İç sahada maç kazanamama sendromunu üzerimizden atamadık, bazen düşünüyorum, tüm maçlarımızı deplasmanda mı oynasak diye" ifadelerini kullandı.

Takım olarak eksiklerinin bulunduğuna işaret eden Altın, hedefleri yolunda mücadele etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise takımının oynadığı oyundan son derece mutlu olduğunu belirtti.

Samsun'dan istediklerini alarak Adana'ya döndüklerini vurgulayan Karaman, "Bu tür zor deplasmanlarda çok pozisyon buluyorsanız maçı daha rahat kazanmanız gerekir. Bu konuda eksiklerimiz devam ediyor ama biliyoruz ki bu ligde her takım her takımı yenebilir. Samsunspor çok değerli bir teknik adama ve iyi bir takıma sahip. Onlar da çok önemli deplasmanlardan iyi puanlar aldılar. Biz de buraya bunu düşünerek geldik ama biz bugün kazanmak adına doğruları yaptık" diye konuştu.

Sezona Adana Demirspor'un iyi başlayamadığına dikkati çeken Karaman, şöyle devam etti:

"Çok kısa zamanda ciddi mesafeler aldık. Bu şu değildir, biz şampiyon olmak için bütün doğruları yapıyoruz, değildir. Öyle bir beklenti içinde hiç kimsenin olmasını istemiyorum. Bu şu da değil, bizim ligle ilgili hiçbir beklentimiz yok. Böyle de bir beklentimiz yok. Biz tüm maçları tek tek düşünüyoruz. Şu andan itibaren Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş maçımız var. Onu düşünmeye başladık. Yani bu alınan sonuçlarla beraber lig bizi nereye götürürse biz ona talibiz." 

- "Beşiktaş maçına da kazanmak için çıkacağız"

Karaman, oynadıkları her maça kazanmak adına çıktıklarını dile getirerek, "Beşiktaş maçına da kazanmak adına çıkacağız. Hangi maça çıkarsam çıkayım teslim olmuş bir takım görüntüsü vermem istemem ama futbolun doğrularını yapan camialar bir an önce yol alıyor. Onun için ligin köklü takımları bir an önce yapılanmalarını tamamlamalılar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :