Maçın ardından

Maçın ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: "Bugün hiçbir oyuncumuzun gerçek kapasitelerini bırakın, sahada varlıklarını bile görmemiz mümkün değildi"

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor'a 2-0 yenilen Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, "Bugün hiçbir oyuncumuzun gerçek kapasitelerini bırakın, sahada varlıklarını bile görmemiz mümkün değildi" dedi.

Eriş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde henüz galibiyeti olmayan takımlara sahalarında galibiyet şansı verdiklerini söyledi.

Ligde son 3 haftadır galip gelemediklerini, bunun üzüntüsünü derinden yaşadıklarını anlatan Eriş, şunları kaydetti:

"Bugün galibiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum. Oyuna çok farklı başlayacağımızı düşündük ama maalesef böyle bir sonucu ve oyunu beklemiyorduk. 3 haftadır süregelen mağlubiyet serisi bize hiç yakışmadı. Taraftar, tepki göstermekte haklı. Biz de şapkamızı önümüze koymamız gerekiyor. Çok krizler, kaoslar yaşadık, atlattık ama bugün sahada hiç istemeyen bir oyuncu gurubumuz vardı. İstediğiniz kadar yetenekli olun, istemezseniz başaramazsınız. Bugün hiçbir oyuncumuzun gerçek kapasitelerini bırakın, sahada varlıklarını bile görmemiz mümkün değildi. Elbette bunun nedenlerini sorgulamamız gerekiyor. Karşılaşmada görevini hiç doğru yapmayan bir ekip halindeydik. Kazanmayı hak etmediğimiz bir müsabaka oynadık ancak doğruları görmek durumundayız. Eğer şu an ortada bir hasta varsa biz de bu hastalığın tedavisini gerçekleştirmek durumundayız."

Eriş, taraftarın istifa çağrısıyla ilgili de "İnsanların tepkileri son derece doğal. Bugün dünyanın neresine giderseniz gidin, bütün teknik adamlar için istifa çağrıları son derece doğal. Önemli olan Adanaspor'un menfaatidir. Adanaspor'un menfaati neyi gerektiriyorsa herkes üzerine düşeni yapar" diye konuştu.

- Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise maçı kazanan futbolcularını, gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı.

Boluspor karşılaşmasında da 2-0 öne geçtiklerini ancak bireysel hatalardan dolayı maçın 2-2 bittiğini hatırlatan Sözeri, "Hem o maçın dersini hem de Adanaspor takımının analizini iyi yaparak dersimize iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Bunu da sahada oyuncularım gösterdi. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Ligdeki ilk galibiyetimizi aldık, çok mutluyuz. Bunu sürekli hale getirmek istiyoruz. Açıkçası bu galibiyetin hem oyun hem mücadele anlamında bize yakıştığını düşünüyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı