Maçın ardından

Maçın ardından

Manisaspor Teknik Direktörü Taşkın: "Manisaspor köklü bir kulüptür. Biz bu takımı iyi bir hale getirmeye çalışacağız”

MANİSA (AA) - PTT 1. Lig’de, sahasında Karşıyaka'ya 2-0 yenilen Manisaspor'un Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Manisaspor köklü bir kulüptür. Biz bu takımı iyi bir hale getirmeye çalışacağız” dedi.

Taşkın, takımının başında çıktığı ilk müsabakanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisaspor'da bir dönem kaptanlık yaptığını hatırlattı.

Halkın yüksek beklentisine şu an için cevap veremediğini belirten Taşkın, takımı tanıma aşamasında olduğunu ancak öz güven eksikliğini hissettiğini anlattı. Taşkın, şöyle konuştu:

“Fizik olarak gerçekten kötü durumdayız. Önümüzde Urfa ve Ordu maçları var. Sonrasında iki haftalık milli maç arası var. Bu 4 hafta içinde fizik kapasitemizi yükseltmeye çalışacağız. Takımı iyi tanımadığımdan dolayı, çocukları yavaş yavaş tanıyacağım. Hayalimde istekli bir takım var. Bu süreçte biraz sıkılacağız ama bunu aşacağız. Sezon başında oyuncular parça parça geldiği için tam kadroyu oturtamadık. Maçın başında, 'Oyunu 90 dakikaya yayabilecek miyiz?' diye düşünüyordum. Manisaspor köklü bir kulüptür. Biz bu takımı iyi bir hale getirmeye çalışacağız."

- Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu ise yağmur nedeniyle ıslanan zeminde mücadele azimlerinden dolayı iki takımın oyuncularını tebrik etti.

Genel itibarıyla iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu dile getiren Göksu, kazanmayı da bildiklerini söyledi.

Sezon başında bir hedef belirlediklerini ifade eden Göksu, "Geçen hafta bunun için iyi bir başlangıç yaptık. Bugün de bunun devamı geldi. Önümüzdeki maçlarda da bunu sürdürüp hedefimiz olan ilk 6 için çalışmalarımıza devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı