Maçın ardından

Maçın ardından

Denizlispor Teknik Direktörü Bizati: "Maçı kaybettiğimiz için üzüntülüyüz"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Boluspor'a 3-0 yenilen Denizlispor'un Teknik Direktörü Özcan Bizati, maçı kaybettikleri için üzüntülü olduklarını söyledi.

Bizati, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, beklemedikleri mağlubiyet aldıklarını kaydetti.

İki takımın oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Bizati, şunları söyledi:

"Yediğimiz ilk golden sonra bir, iki pozisyon yakaladık. Bunları değerlendirip beraberliği yakalayabilirdik. Kısıtlı kadromuz var. İlk yediğimiz golden sonra yapacağımız hamleler kısıtlıydı. Takım, en iyisini yapmaya çalıştı. Maçı kaybettiğimiz için üzüntülüyüz. Seyircimizin destek olması gerekiyor. Köstek olmaları gerekmiyor, köstek olan seyirci maça gelmesin. Moral bozukluğu üzerine moral bozmanın bir anlamı yok. Seyircilerimiz bizi desteklemeli."

Bizati, maçın yardımcı hakemi Mehmet Şahan Yılmaz tarafından tehdit edildiğini ileri sürerek, "Ne yaptım diye sorduğunuzda, tehdit cümleleriyle karşılaşıyorsunuz. Bu hakem hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayette bulunacağım. Bize nasıl ceza veriyorsa hakemlere de ceza verilmesi gerekir" dedi.

- Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer de 4 haftalık periyotta kötü sonuçlar aldıklarını, buna son vermek için geldikleri Denizli'de galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Maçta, oyundan çok skora odaklandıklarını dile getiren Erginer, şöyle konuştu:

"Dört haftalık kötü periyodun ardından kazanmak güzel. Bazen böyle maçlarda skor aranır. Biz de ilk yarıda maçı kopardık, iyi bir skor oldu. Oyun anlamında kendimizi eleştireceğimiz çok noktalar var. Bugün futbolcularımız çok iyi mücadele etti. Sahadaki kazanma arzularından dolayı onları kutluyorum. Galibiyeti taraftarlarımıza ve geçen hafta trafik kazası geçiren şube başkanımız İsmail Duru'ya armağan ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı