Maçın ardından

Maçın ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Carlos: "Bugün eksik olan tek şey goldü, her maçta bir çok pozisyona giriyoruz ama gol atamıyoruz"

SİVAS (AA) - Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Bugün eksik olan tek şey goldü, her maçta birçok pozisyona giriyoruz ama gol atamıyoruz" dedi.

Carlos, Çaykur Rizespor'un deplasmanda Sivasspor'u 1-0 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımıyla ilgili söyleyeceği kötü bir şey olmadığını, Çaykur Rizespor'un kontra ataktan golü bulduğunu ve bu şekilde mağlup olduklarını belirtti.

Takımının güzel oynadığını dile getiren Carlos, "Bugün eksik olan tek şey goldü, her maçta birçok pozisyona giriyoruz ama gol atamıyoruz. Rizespor akıllıca oynadı, iyi kapandı, kontra ataklarla çıkmaya çalıştı" diye konuştu.

Güzel oynadıklarını ancak daha akıllı ve hızlı olmaları gerektiğini ifade eden Carlos, atakları ileride bitiremedikleri zaman kalelerinde pozisyon gördüklerine, golü de bu şekilde yediklerine dikkati çekti.

Bir soru üzerine Cicinho'nun kırmızı kartı hak ettiğini belirten Carlos, hakemlerle ilgili bir şey söylemesinin doğru olmadığını söyledi.

-Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de karşılaşmanın ilk yarısında dengeli bir oyun ortaya konulduğunu, ikinci yarıda ise topa daha çok Sivasspor'un sahip olduğunu belirtti.

Savunmanın arkasına iyi çıkışlar yaptıklarını aktaran Özdilek, 7. hafta sonunda bir maçı gol yemeden bitirmelerinin sevindirici olduğunu kaydetti.

Takımının ikinci yarıdaki savunma performansından memnun olduğunu dile getiren Özdilek, 4 deplasman maçından 7 puan topladıklarını ve dış sahada daha iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

Deplasmandaki başarılarını iç sahaya da taşımaları gerektiğini ifade eden Özdilek, "Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Zor bir maçı kazanarak evimize dönüyoruz. Sadece bir maç kazandık. Maç sonu itibariyle mutluyuz" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı