Maçın ardından

Maçın ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: "Daha ileriye gitmek için çalışacağız"

ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da, Teknik Direktör Ünal Karaman, "Daha ileriye gitmek için çalışacağız" dedi.

Karaman, sahalarında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı çok tatmin etmeyen bir oyun oynadıklarını ancak ikinci yarı daha istekli olduklarını söyledi.

"Pes etmeyen" bir oyun sergiledikleri için oyuncularına teşekkür eden Karaman, "Bize yakın olan arkadaşlarımız neler yaşadığımızı biliyorlar. Maçları kazandığımız anda dahi camiadan, bütünleşmeden bahsettik. Bazı eylemlerin de camiaya yakışmadığını ifade ettik" diye konuştu.

Lige geç hazırlanmaya başladıklarını anlatan Karaman, şunları kaydetti:

"Eleştirebilirsiniz ama bu oyuncuları sorgulama hakkınız yok. Biz antrenmanda çalışıyoruz, hazırlık maçı yapıyoruz. İnandığımız oyuncular var. Bazen istediğimiz performans ortaya çıkmayacak ama saha içi sorunu kadar saha dışındaki sorunlarla da uğraşıyoruz. 10 günde toplanan bu takım, yıllardır bir aradaymış gibi saygı içerisinde bir şeyler yapmaya gayret ediyor. Daha ileriye gitmek için çalışacağız."

- Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, ofansif anlamda kaliteli bir takımla karşılaştıklarını ifade etti. 

Deplasmanda aldıkları 1 puanın değerli olduğunu ifade eden Korukır, şöyle devam etti:

"Adana Demirspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İyi bir müsabaka oldu, izleyenler keyif almıştır. Bu bizi mutlu etti. İkinci yarıya da iyi başladık ama sakatlıklar oldu. Futbolcularımın oynadığı futboldan çok memnunum, alınan puan değerlidir çünkü burası çok zor bir deplasman."

Korukır, Adana Demirspor ve Adanaspor'un kaliteli takımlar olduğunu ve ligi ilk 6'ya girerek tamamlayabileceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı