Maçın ardından

Maçın ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: "Üç puan güzel, sahada alkışlanacak bir mücadele vardı"

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Albimo Alanyaspor'u 3-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Üç puan güzel, sahada alkışlanacak bir mücadele vardı" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk iki karşılaşmasını kazanan ve hiç gol yemeyen bir rakibe karşı mücadele ettiklerine dikkati çekti.

İlk yarıda sahaya yansıttıkları oyunu asla kabul edemeyeceğini belirten Karaman, "Ancak ikinci yarıdan son derece memnunum. Oyuncularımı özellikle ikinci yarı için kutluyorum. Kötü oynama hakkımızı ilk yarıda kullandık. Üç puan güzel, sahada alkışlanacak bir mücadele vardı" diye konuştu.

Karaman, ligde her maçın zor olduğunu, bunun için sahada iyi mücadele etmek gerektiğini vurguladı. Mücadeleye her türlü hazır olduklarını ifade eden Karaman, Adana Demirspor'un taraftarıyla kimlik kazandığını kaydetti.

-Albimo Alanyaspor cephesi-

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak da maçın ilk yarısında istedikleri her şeyi sahaya yansıttıklarını ve golü de bulduklarını ancak kırılma anlarında dikkatli olamadıklarını söyledi.

İkinci yarının başında yedikleri golle oyun düzenlerinin bozulduğunu anlatan Altıparmak, "Maçı kurtarma adına değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Adana Demirspor takımı çok fazla bir şey yapmadı. Sadece savundular ve iyi mücadele ettiler. Bu ligde tek bir amacımız var; oynadığımız futboldan zevk almak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Bu sezon ilk defa gol yedik. Oyuncularımın performansından, mücadeleden memnunum" değerlendirmesinde bulundu.

Altıparmak, Adana Demirspor taraftarını tebrik ederek, şöyle dedi:

"Maçın galibi varsa Adana Demirspor taraftarıdır. Gerçekten her takımın isteyeceği, arkasında olması gereken taraftar kitlesi. Sadece takımlarını destekleyen, skorla, oyunla işi olmayan, tamamen takımın arkasında olan bir taraftar grubu. Bana göre maçın kahramanı Adana Demirspor taraftarıdır. Çünkü takımlarını tam bitti dediğimiz anda tekrar dirilttiler."

Kaynak:Haber Kaynağı