Maçın ardından

Maçın ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Sağlam:

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, 1-1 biten Adanaspor maçına ilişkin, "Sıkıntılı süreçten kurtulup daha net görüntü içinde olmak için çalışacağız" dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda çok sayıda gol pozisyonu bulduklarını ancak değerlendiremediklerini belirtti.

Elde ettikleri pozisyonları gole çeviremeyince gol yediklerini ifade eden Sağlam, "Rakibin devre başında yaptığı hamleye diğer stoperimizin sakat olması nedeniyle cevap veremedik. Sıkıntılı süreçten kurtulup daha net görüntü içinde olmak için çalışacağız" diye konuştu.

- Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de deplasmanda ligin en pahalı takımlarından birinden 1 puan almanın güzel olduğunu belirtti.

İlk devre hızlı hücumlarla rakibi rahatsız etmek istediklerini ancak başaramadıklarını ifade eden Eriş, şunları kaydetti:

"Savunma anlamında başarılı olduk, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yüksek toplarla yakaladığı pozisyonlar var. Bunların içinde zaman zaman net pozisyonları da vardı. Penaltı ile geriye döndük, fazla efor sarfetmeye mecbur kaldık. Sevinçliyiz, iki haftadır geri dönüşü tamamlayamamıştık, bu hafta bunu başardık. Deplasmanda ligin en pahalı takımlarından birinden bir puan almak güzel."

Kaynak:Haber Kaynağı