Maçın ardından

Maçın ardından

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman:

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İngiltere'nin Arsenal takımıyla 0-0 kaldıkları karşılaşmayı şanssızlık nedeniyle kazanamadıklarını söyledi.

Fikret Orman, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından gazetecilere yaptığı kısa açıklamada, "Kazanmamız gereken bir maçtı ama şanssızdık. İngiltere'ye umutlu gideceğiz" dedi.

Orman'ın konuşmasının ardından Beşiktaşlı taraftarlar, Orman'a "10 numara istiyoruz" diye tezahüratta bulundu.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı futbolculardan Olcay Şahan, siyah-beyazlı taraftarın güzel bir atmosfer oluşturduğuna vurgu yaparak, "Kazanamadığımız için üzgünüz. Bugün kazanmayı hak ettik. Arsenal'den daha iyi oynadık. Önemli olan gol yemememizdi. Deplasmanda da ne kadar güçlü olduğumuzu biliyoruz. Bugün bütün dünyaya Beşiktaş Kulübü'nün gruplara kalması gerektiğini gösterdik. Hak ettiğimizi alacağız. Haftaya oynayacağımız maçı kazanarak, gruplara kalıp, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.

Siyah-beyazlı futbolcu Mustafa Pektemek, güçlü bir ekibe karşı oynadıklarını belirterek, "İyi mücadele ettik. Olcay ve Demba Ba ile gole yaklaştık. Londra'da akıllı bir futbol oynayarak turu geçebileceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Beşiktaşlı oyuncu İsmail Köybaşı ise bireysellikten öte takım olma yönünde çok iyi sinyaller verdiklerini anlatarak, kendilerini ve Beşiktaş taraftarını güzel günlerin beklediğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı