Maçın ardından

Maçın ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Karaman:"Sonuç üzüntü verici. 'Pozisyon bitti' dediğin pozisyonlar içerisinde dört tane gol yemek biraz ağır"- Bursaspor Teknik Sorumlusu Gançev:"Çocuklar çok iyi çalıştılar, bunun meyvesini aldılar"

KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Bursaspor'a 4-1 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Sonuç üzüntü verici. 'Pozisyon bitti' dediğin pozisyonlar içerisinde dört tane gol yemek biraz ağır." dedi.

Ünal Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, basit goller yediklerini ve hatalar yaptıklarını kaydetti.

Futbolun yürekli insanların işi olduğunu ifade eden Karaman, şöyle konuştu:

"Oyuncu arkadaşlar 'gelecekte yine bu yeşil sahaların üzerinde olacağız.' diyorlarsa bu sezonu ciddi bir şekilde aynaya bakarak, yüzleşerek geçirmeliler. Tabii ki bu yüzleşmeyi biz de yapacağız. Sezon sonuna kadar oynayacağımız müsabakalarda artık kaderimiz ve yapabileceğimizin en iyisi neyse onu yapma adına gayret eden bir ekip olacağız. Ama sonuç üzüntü verici. 'Pozisyon bitti' dediğin pozisyonlar içerisinde dört tane gol yemek biraz ağır. Biz de bugün bu ağır imtihanı yaşadık."


- Gançev: "Maçı kazanmak çok önemliydi"


Bursaspor Teknik Sorumlusu Ivko Gançev de oyuncularını tebrik etti.

Futbolcuların idmanlarda çok çalıştığını vurgulayan Gancev, "Geçen hafta bir taraftarımız kazada hayatını kaybetti, bir de şehidimiz vardı. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Çocukları da kutluyorum bütün idmanlarda özverili çalıştılar. Uzun bir aradan sonra üç puan aldık. Bizim açımızdan iyi oldu. Gelen taraftarlara da teşekkür ediyorum. 90 dakika boyunca desteklediler, sahipsiz kalmadık. Mutlaka stres var. Kardemir Karabükspor düşmüş olsa bile son iki-üç hafta çok iyi performans gösterdi. Bizim açımızdan bu maçı kazanmak çok önemliydi. Çocuklar çok iyi çalıştılar, bunun meyvesini aldılar." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :