Maçın ardından

Maçın ardından

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:- "Önemli bir eşik maçını kazandık"- Denizlispor Teknik Sorumlusu Cihan:- "Maç planladığımız gibi oldu ama maalesef kaybettik"


İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor'u 2-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, önemli bir eşik maçını kazandıklarını bildirdi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, kazanınca her şeyin keyifli olduğunu söyledi.

Müsabakada 1-0 öne geçtikten sonra farkı attıracak fırsatları da bulduklarını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Maç 90 dakika bitmeden kazanılmıyor, ikinci yarının başında konsantrasyon bozukluğundan dolayı kalemizde golü gördük. Önemli bir eşik maçını kazandık. 48 puana ulaştık ve bu puan bizi üst tarafta tuttu. Artan bir performansımız var, kalan 6 maçı da kazanmaya talibiz. Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip kalan müsabakalarda takım kimliğimizle sahada olmak istiyoruz. İlk yarıda talihsiz şekilde yenildiğimiz Denizlispor'dan rövanşı almış olduk, onlara da kalan haftalarda başarılar diliyorum."


- Denizlispor cephesi


Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan da kendileri için üzücü bir müsabakanın geride kaldığını söyledi.

Uzatma bölümünde yedikleri gole engel olamadıklarını kaydeden Cihan, "Çok pozisyonumuz vardı. Maç planladığımız gibi oldu ama maalesef kaybettik. Milli maç arasını iyi değerlendirip hazırlanmamız gerekiyor. Tekrar toparlanıp önümüzdeki maçlarda en iyi sonuçları almak için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :