Maçın ardından

Maçın ardından

- Denizlispor Teknik Sorumlusu Cihan: - "Ne kadar mutlu olursak olalım hala küme düşme hattındayız"- Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak: - "Çok rahat kazanacağımız bir maçı 2-1 kaybettik"


DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 mağlup eden Denizlispor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan, kümede kalma hedefi doğrultusunda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Cihan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda istedikleri futbolu oynayamadıklarını ve pozisyon üretemediklerini belirtti.

İkinci yarıya daha iyi başladıklarını dile getiren Cihan, şöyle konuştu:

"Penaltı kazandık. İlerleyen süreç içinde bizim için kötü olan, üç oyuncumuzun zorunlu sakatlıklarından dolayı değişmesiydi. Bütün bunlara ve penaltı kaçırmamıza rağmen arzulu bir şekilde oyunun sonuna kadar mücadele etmek bizim için çok sevindirici oldu. Bunun için çok mutluyuz, oyuncularımızı bu manada kutlarız. Ne kadar mutlu olursak olalım hala küme düşme hattındayız. Dolayısıyla önümüzdeki müsabakalar belki daha sert ve zor olacaktır. Dolayısıyla onlara iyi hazırlanmak gerekiyor. Bu bilinçteyiz. Ümit ediyoruz, önümüzdeki haftalarda kazanacağımız puanlarla hızlıca ligdeki sıralamadaki yerimizden uzaklaşırız. Hedefimiz ligde kalmak."


- Büyükşehir Belediye Erzurumspor cephesi


Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, iki ayrı yarı oynadıklarını ifade etti.

İlk yarıda çok fazla gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunları değerlendiremediklerini anlatan Altıparmak, "Oyuncularıma devre arası şunu söyledim; 'Futbol çok farklı bir oyun, ilk yarı sizi aldatmasın, ikinci yarı rakibi ve seyirciyi devreye sokmayın, sonra önlem alamazsınız.' İkinci yarının daha birinci dakikasında penaltı oldu. Penaltıyı kaçırmalarına rağmen o direnci, o üstünlüğü ikinci yarı gösteremedik. İkinci yarı çok istekli ve arzulu bir Denizlispor vardı. Çok rahat kazanacağımız bir maçı 2-1 kaybettik." değerlendirmesini yaptı.

Mehmet Altıparmak, rakiplerinin ikinci yarıda taraftarının desteğiyle kazanmayı hak ettiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Özellikle ikinci yarıda isteyen, hak eden takım maçı kazandı. Kazanmayı çok istedik çünkü play-off potasına yaklaşacaktık. Play-off potasıyla olan puan farkını indirecektik, bunu yapamadık. Denizlispor'a bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :