Maçın ardından

Maçın ardından

Denizlispor Kulübü Başkanı Üstek: "Takımımız için önemli puan kayıpları oldu"

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Mustafa Üstek, Grandmedical Manisaspor ile 2-2 berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Üstek, maçın ardından yaptığı açıklamada, Grandmedical Manisaspor maçında iyi bir performans ortaya koyduklarını belirtti.

Maçın başından itibaren rakiplerine üstünlük sağladıklarını vurgulayan Üstek, "Son dakikalarda yaşadığımız rehavet ile gelen dikkatsizlik sonucunda kötü bir gol yedik. Daha önce de buna benzer şekilde burada kaybettiğimiz maçlar oldu. Evimizde oynadığımız Giresunspor karşılaşmasında da bu şekilde yenilmiştik. Bu dikkatsizliğin bedelini bazen ağır ödeyebiliyoruz." diye konuştu.

Karşılaşmada 1 puan alabildiklerini işaret eden Üstek, "Takımımız için önemli puan kayıpları oldu. Bu maçta skor çok daha farklı olabilirdi. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremediğimiz için üzgünüz. Bu sonucun ardından Adana Demirspor maçı daha büyük bir önem kazandı. Adana Demirspor karşısında galip gelerek, bu potadan uzaklaşmak istiyoruz. Takımımız bu şekilde oynadığı sürece güzel skorlar gelecektir. Bizim takımımıza güvenimiz tam." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :