Maçın ardından

Maçın ardından

- Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: "Beşiktaşlı futbolcuların başarılı, performanslarının çok yüksek olduğunu izlediğimiz bir maç gerçekleşti"- "Teklifler geliyor ama şu an için Cenk'in gitmesini düşünmüyoruz"- "Demba Ba burayı özlüyor, biz de onu özlü


İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 16. haftasında Osmanlıspor'u 5-1 mağlup eden Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, takımın çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çebi, "Takım halinde de bireysel olarak da Beşiktaşlı futbolcuların başarılı, performanslarının çok yüksek olduğunu izlediğimiz bir maç gerçekleşti." diyerek karşılaşmayı değerlendirdi.

Maçta 3 gol atan Babel ile ilgili olarak siyah-beyazlı yönetici, "Babel iyi futbolcu ve bunu sahaya yansıttı. Bir gol attığında da hiç gol atmadığında da performansı yüksek. Performansında Beşiktaş takımının, hocasının ve arkadaşlarının da katkısı olduğunu düşünüyorum. Sadece bireysel başarı değil. Takımdaki diğer arkadaşlarının da Babel'i motive ettiğini ve oynattığını görüyoruz." yorumunda bulundu.


- "İsteğimiz Cenk'le yolumuza devam etmek"


Ahmut Nur Çebi, ligde ve Avrupa'da başarılı performansıyla dikkati çeken Cenk Tosun'u gönderme düşüncesinde olmadıklarını belirtti.

Cenk Tosun'un başka bir kulübe transferine izin vermek gibi bir düşüncelerinin olmadığının altını çizen Çebi, "Teklifler geliyor ama şu an için Cenk'in gitmesini düşünmüyoruz. Bizim ihtiyacımız var. İleride fikir değişebilir. Gideceği zaman gelecek olan kişi açığını kapatır mı kapatmaz mı değerlendirme yapılacaktır. Bizim isteğimiz Cenk'le yolumuza devam etmek." şeklinde konuştu.


- "Demba Ba da olabilir, niye olmasın?"


Siyah-beyazlı yönetici, Demba Ba'nın yeniden takıma dönebileceği iddialarına değinen Çebi, sözlerini şöyle tamamladı:

"Demba Ba bir alternatif olabilir. Burada bulunmayı çok arzu eden bir futbolcu. Demba Ba burayı özlüyor, biz de onu özlüyoruz. Transfer gidecek isimlere bağlı. Kimse gitmeyecekse, bu takım mükemmel. Biri giderse, yerine birini düşünmek zorunda kalacağız. Demba Ba da olabilir, niye olmasın?. İyi bir futbolcu, başarılı futbolcu. Sakatlıklar yakasını bırakmadı. Bugün için söz konusu değil. Giden olmazsa gelen olmayacak."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :