Maçın ardından

Maçın ardından

- Gaziantepspor Teknik Direktörü Demir: "Bizleri destekleyen taraftarları mutsuz ettiğimiz için üzgünüz"- Boluspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "Kazanacağımız her maç, bizi bir üste çıkaracaktır"


GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig'in 12. haftasında sahasında Boluspor'a 3-0 mağlup olan Gaziantepspor'un teknik direktörü Faik Demir, kendilerini destekleyen taraftarları mutsuz ettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sıkıntılı günler yaşadıklarını belirterek, "Deneyimsiz ama yetenekli oyuncularımız var. Acilen puan ya da puanlar almamız gerekiyor." dedi.

Maçta iyi savunma yaptıklarını aktaran Faik Demir, "İlk yarı biraz daha farklı olabilirdi. Futbol, maalesef yalnız koşarak mücadele edilen bir oyun değil. Kazandığımız topları olumlu değerlendirmemiz gerekiyordu. Boş yere koşarak, çabuk oyundan düşüyoruz." ifadelerini kullandı.

Gol yedikten sonra oyundan çabuk düştüklerini kaydeden Demir, "Çocuklar ellerinden geleni yaptı. Takımda bir an önce bir kıvılcım olması gerekiyor. Bir maç kazanmamız gerekiyor. Boluspor'u kutluyorum. Bizleri destekleyen taraftarları mutsuz ettiğimiz için üzgünüz." şeklinde konuştu.


- Boluspor cephesi


Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar ise kolay bir galibiyet elde etmediklerini belirtti.

Çok önemli bir maçı kazandıklarını dile getiren Karafırtınalar, "İkinci yarı güzel bir oyun ortaya koyduk. Oyuncularımı kutluyorum. Mutlaka kazanılması gereken bir maçtı. Kazanacağımız her maç, bizi bir üste çıkaracaktır." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :