Maçın ardından

Maçın ardından

Göztepe Teknik Direktörü Tuna:"Bugünkü maçta düşüncelerimizi sahaya koyma adına inancımızı göstermek mecburiyetindeydik. Tüm oyuncularımı mücadeleleri ve inançları için tebrik ediyorum"- "Sol bek için Adama Traore aramıza katılıyor, pazartesi günü imzalar

İZMİR (AA) - Süper Lig'de 2017-2018 sezonu ilk haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, oyuncularını mücadeleleri ve inançlarından dolayı tebrik etti.

Tuna, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, 14 yıl sonra Süper Lig'e dönen Göztepe için başlangıcın nasıl olacağının önemli olduğunu söyledi.

Geçen haftaya kadar aralarına yeni oyuncuların katıldığını hatırlatan Tuna, şöyle konuştu:

"Bugünkü maçta düşüncelerimizi sahaya koyma adına inancımızı göstermek mecburiyetindeydik. Tüm oyuncularımı mücadeleleri ve inançları için tebrik ediyorum. Tabii ki daha iyi olacağız. Taraftarımızın otelden itibaren bizi desteklemeleri ve kalplerinin bizimle bir olduklarını göstermeleri çok önemliydi. Onlara da teşekkür ediyoruz."

Tuna, takımdan ayrılması düşünülen Leo'nun ilk 11'de başladığının hatırlatılması üzerine, "Bazı oyuncuların takım arayabileceğini açıklamıştık, bunların arasında Leo ve Prince Segebefia da vardı ama Leo'yu oynatma düşüncemiz olmasaydı, takımla çalıştırmazdık. Leo'nun bugünkü performansından çok memnunum." dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini bildiren Tuna, "Sol bek için Adama Traore aramıza katılıyor, pazartesi günü imzalar atılacak. Savunmaya bir oyuncu transferimiz daha olabilir." diye konuştu.


- Sabri: "Büyük Göztepe camiasına yakışır şekilde oynadık"


Fenerbahçe karşısında sahaya takım kaptanı olarak çıkan Sabri Sarıoğlu da çok yeni bir takım olduklarını söyledi.

Sabri Sarıoğlu, müsabakada oyun disiplininden kopmadan iyi bir performans gösterdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Büyük Göztepe camiasına yakışır şekilde oynadık. Taraftarımıza yaptıkları uğurlamadan ötürü teşekkür ediyorum, onlarla kavuşmamızın ardından daha da coşkulu bir Göztepe olacak sahada."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :