Maçın ardından

Maçın ardından

- Bandırmaspor Teknik Direktörü Uğur:''Müsabakayı farklı kazandık ama işimiz bitmedi, 3 maç daha var"- Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:"Çok ağır bir yenilgi aldık"


BALIKESİR (AA) - Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, TFF 1. Lig'in 31. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 5-0 mağlup ettikleri maça ilişkin, ''Müsabakayı farklı kazandık ama işimiz bitmedi, 3 maç daha var." dedi.

Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Evkur Yeni Malatyaspor'un nasıl bir futbol sergileyeceğini tahmin ettiklerini ve ona göre hazırlandıklarını söyledi.

Oyuncularını kutlayan Uğur, şunları kaydetti:

"Oyuncuların söylediklerimizi yapma gayreti içerisinde olmaları, oyun disiplininden kopmama adına büyük bir özveri ile oynamaları, müsabakayı kazanmamızda en büyük etkenlerden biri. Müsabakayı farklı kazandık ama işimiz bitmedi, 3 maç daha var. Bu müsabakalarda da aynı konsantrasyon, disiplinle ve kazanma arzusuyla sahada olmamız gerekiyor. Oyuncu grubuma güveniyorum. Rakiplerimizin aldığı sonuca bakmaksızın kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz."


- Buz: "Ağır bir yenilgi aldık"


Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ağır bir yenilgi aldıklarını dile getirdi.

Sonuçtan dolayı taraftardan özür dileyen Buz, şöyle konuştu:

"Maalesef bizim açımızdan sezonun en kötü müsabakasını oynadık ve çok ağır bir yenilgi aldık. Futbolda böyle şeyler oluyor. Bu yenilgi ile taraftarlarımızı çok üzdük, kendilerinden özür diliyorum. Pazartesi günü Adana Demirspor maçı var. Ona konsantre olmak zorundayız. Futbolcularımız nasıl bugünkü maçı kaybettiyse, kazanmasını da bileceklerdir. Yolumuza devam etmek istiyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :