Maçın ardından

Maçın ardından

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Şermet:"İlk yarıda gol yemesek, ikinci devre daha farklı olabilirdi"- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:"11 çocuğun, 12 kişinin hayatını kaybettiği olaydan sonra oyunla ve eğlence sektörüyle ilgili bir şey söyleme


DENİZLİ (AA) - Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Atiker Konyaspor'a 4-0 mağlup olan Kızılcabölükspor'un teknik direktörü Hasan Şermet, "İlk yarıda gol yemesek, ikinci devre daha farklı olabilirdi." dedi.

Şermet, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Atiker Konyaspor'la seviye farklarının olduğunu, rakiplerinin takım oyununu çok iyi sergilediğini kaydetti.

Müsabakanın ilk 40 dakikalık bölümünde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Şermet, şöyle konuştu:

"Ancak 40 ve 45. dakikalarında kalemizde 2 gol yedik. İlk yarıda gol yemesek, ikinci devre daha farklı olabilirdi. Kızılcabölükspor olarak kupayı önemsiyoruz. Kupa maçlarına başlarken amacımız gruplara kalmaktı, bunu başardık. Grubumuzda 2 Süper Lig ve bir 2. Lig ekibi var. Grupta en azından puan veya 3 puan almak istiyoruz. Gümüşhanespor karşısında orada veya burada galip gelebiliriz. Trabzonspor veya Atiker Konyaspor karşısında sürpriz yapabiliriz. Aramızdaki seviye farkından dolayı sadece iyi oynayarak bu takımları yenemeyeceğimizi biliyoruz. Çok iyi oynamamız ve futbol şansının da bizim yanımızda olması gerekiyor. Bugün bunu başaramadık."


- Atiker Konyaspor cephesi


Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise oyunla ilgili fazla bir şey söylemek istemediğini söyledi. Futbolun güzel ve eğlenceli bir oyun olduğunu kaydeden Kocaman, şöyle konuştu:

"Ancak gün, bu eğlenceli oyunu anlatacak bir gün değil. İç yakıcı bir olay Adana'daki gerçekleşen olay. 11 tane çocuğun, 12 kişinin hayatını kaybettiği olaydan sonra oyunla ve eğlence sektörüyle ilgili bir şey söylemek içimden gelmiyor. Bir cümle ile şunu da belirtmek istiyorum. Kupanın statüsünün doğru olduğunu düşünüyorum ve destekliyorum. Bugün de belki kendi hatamız, cahilliğimiz, tanımadığımız, bilmediğimiz, ismini zor bulduğumuz bir takımla oynama şansı bulduk. Onlar kendilerini ifade etmeye çalıştılar Süper Lig takımı karşısında. Biz onlarla oynarken konsantrasyon boşluklarını nasıl telafi edebileceğimiz konusunda tecrübe sahibi olduk. Kızılcabölükspor'la oynamaktan ve onları tanımaktan memnun olduğumuz bir maç yaptık."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :