Maçın ardından

Maçın ardından

- Şanlıurfaspor Teknik Sorumlusu Karabulut:- "Takımımızın bir morale ihtiyacı vardı, bunu sağlamak için de galip gelmemiz lazımdı"- Kırklarelispor Teknik Direktörü Kocabıyık:- "Biz de kazanabilirdik, ama Şanlıurfaspor tecrübesiyle maçı kazandı"


ŞANLIURFA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk hafta maçında Spor Toto 2. Lig takımlarından Kırklarelispor'u 4-1 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik sorumlusu İhsan Karabulut, takımım morale ihtiyacı bulunduğunu, bunu da galip gelerek sağladıklarını söyledi.

Karabulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupaya 3 puanla başlamalarının takım için avantaj olduğunu belirtti.

İki takımın da iyi mücadele ettiğini ifade eden Karabulut, şöyle konuştu:

"Takımımızın bir morale ihtiyacı vardı, bunu sağlamak için de galip gelmemiz lazımdı. Bu amaçla sahaya çıktık. Özellikle ikinci yarıda usta ayakların oyunda olmasıyla daha iyi bir görüntü ortaya koyduk. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirerek galip gelmeyi başardık. Galip geldiğimiz için tüm oyuncularımı ve ekibimi kutluyorum."


- Kırklarelispor cephesi


Kırklarelispor Teknik Direktörü Andaç Gürkan Kocabıyık ise ligde kötü gittiklerini belirterek, galip gelerek moral bulmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Kaybetmelerine rağmen iyi bir oyun sergilediklerini anlatan Kocabıyık, "Bulduğumuz pozisyonlar vardı ama değerlendiremedik. Biz de kazanabilirdik, ama Şanlıurfaspor tecrübesiyle maçı kazandı. Futbol hatalar oyunudur, biz de bireysel hatalardan goller yedik. Artık ligde kalan maçlarımıza bakacağız." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :