Maçın ardından

Maçın ardından

- Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:- "Bugün gerçekten iyi bir oyun ortaya koyduk ve 3-0 gibi net bir skorla kazandık"- Boluspor Teknik Direktörü Çapa:- "Maçı kaybettik ama bugün kazandığımız önemli şeyler oldu"


KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'u iyi bir oyun sonucunda mağlup ettiklerini söyledi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında taraftarları önünde galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Kutlu, şöyle konuştu:

"Boluspor gerçekten genç ve başarılı bir ekip. Bir alt ligde olmalarına rağmen kupada da mücadelelerini sürdürüyorlar. Kendi liglerinde de oldukça iyi gidiyorlar. Biz de kupaya önem veriyoruz ve bizim için çok değerli. Bu gruptan çıkmak istiyoruz. Bu tip maçlarda ligde oynatmadığımız oyunculara şans verme imkanımız oluyor. Bugün gerçekten iyi bir oyun ortaya koyduk ve 3-0 gibi net bir skorla kazandık. Bu maçı burada bırakıp ligde Trabzonspor ile oynayacağımız maça konsantre olacağız."


- Boluspor cephesi


Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise maçı kaybettiklerini ancak futbolcuların son durumlarıyla ilgili bazı kazanımlar elde ettiklerini ifade etti.

Kayserispor'un gücüne dikkati çeken Çapa, şunları kaydetti:

"Maç öncesi beklentilerimiz ile maçtan sonraki beklentilerimiz arasında çok fazla değişiklik olmadı. Cumartesi günü uzun bir otobüs yolculuğu yaptık. Dün tekrar uzun bir otobüs yolculuğu yaptık ve karşılaşmayı oynadık. Cumartesi günkü otobüs yolculuğundan sonra aynı oyuncuları tekrar burada oynatmak bizim adımıza bir riskti. O açıdan grubu ikiye ayırmıştık oynamayan ve az oynayan oyuncular olarak. Karşılaşma beklediğimiz gibi oldu. İnisiyatifi daha çok rakibe bıraktık. Kontra atakla pozisyon bulmaya çalıştık."

Oyuncularını mücadeleleri dolayısıyla tebrik eden Çapa, "İlk devre defansif anlamda iyi işler yaptık ama hücumda iyi değildik. Maçta alt yapıdaki oyuncuların son durumunu gördük. Maçı kaybettik ama bugün kazandığımız önemli şeyler oldu. Oynamayan oyuncularımızın son durumunu gördük. Onları bundan sonra ligde daha iyi değerlendireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :