M1 Konya AVM’den Komşuluk Günü Kutlaması

M1 Konya AVM’den Komşuluk Günü Kutlaması

Özel etkinlikleri ve geniş marka karmasıyla Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, Kasım ayında düzenleyeceği Komşuluk Günü kapsamında ses sanatçısı Nadide Sultan, Yemek Yazarı Ayşe Tüter ve Elif Korkmazer’ı konuk edecek.

Düzenlediği özel etkinlikler, atölye çalışmaları ve programlarla sadece alışveriş merkezi değil aynı zamanda bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Kasım ayında da ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak. “Ne istersen komsunda var” sloganıyla hizmet veren, ziyaretçilerine zengin marka karmasının yanı sıra aile sıcaklığı da sunan M1Konya AVM, 17 Kasım 2019, Pazar günü Komşuluk Günü’nü kutlayacak.

Bu güne özel bir program organize eden M1Konya AVM, üç değerli ismi ağırlayacak. Ünlü ses sanatçısı Nadide Sultan, Yemek Yazarı Ayşe Tüter ve Elif Korkmazer bu özel günde M1Konya AVM’nin konuğu olacak.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)  hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.