M1 Konya AVM’den çalışanlarına sürpriz

M1 Konya AVM’den çalışanlarına sürpriz

Bu yıl 15.yaşını kutlayan M1 Konya Alışveriş Merkezi, Mağazacılar Günü’nde çalışanlarına tek tek isimleriyle teşekkür etmek için bir sürpriz hazırladı.

 

Bu yıl 15.yaşını kutlayan  M1 Konya Alışveriş Merkezi, Mağazacılar Günü’nde  çalışanlarına tek tek isimleriyle teşekkür etmek için bir sürpriz hazırladı. M1 Konya Alışveriş Merkezine gelen mağaza çalışanları tüm AVM personelinin isimlerinin yazılı olduğu dev pano ile karşılaştılar. Panoda  simlerini bulmaya çalışan ve fotoğraf çektiren personeller keyifli anlar yaşadılar. M1 Konya AVM  Müdürü Tamer Yılmaz, “Perakende sektörünün kahramanları olan ve markaların yüzü olarak kabul edilen mağaza çalışanlarımıza teşekkür ediyor, M1 Konya Alışveriş Merkezi çalışanlarımızın ve perakende sektöründe emek veren 2 milyonu aşkın çalışanın 12 Aralık Mağazacılar  Günü’nü  en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

m1-konya-avm’den-calisanlarina-.jpg

M1 KONYA AVM HAKKINDA:

 M1 Konya AVM bünyesinde Adese Hipermarket, Media Markt, Avşar Sinemaları, Park Luna Eğlence Merkezi,

LC Waikiki, De Facto, Flo, Doğan Çanta, Ayakkabı Dünyası ve Deichmann,bulunuyor. Ferah mekânı ve çeşitli yemek alternatifleriyle alışverişi keyfe dönüştüren M1 Konya AVM’de çocuk oyun alanları ve eğlence mekânları da yer alıyor.