M.Aymaz’da Velilere yönelik Aile içi eğitim semineri

M.Aymaz’da Velilere yönelik Aile içi eğitim semineri

Merve Meram Abdullah Aymaz Ortaokulunda, 2014–2015 eğitim-öğretim yılının başlamasından sonra velilerin katılımıyla sene başı veli toplantısı ve aile içi iletişim semineri gerçekleştirildi

Merve Eğitim kurumları bünyesinde yer alan Meram Abdullah Aymaz Ortaokulunda yeni eğitim öğretimin yılına start verilmesinin ardından sosyal ve kültürel etkinliklere de start verildi. Okul yönetimi, öğretmenler ile öğrenci velilerinin katıldığı ve okul çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen sene başı veli toplantısı ve aile içi iletişim semineri yoğun ilgi oldu.

Toplantıda Okul İngilizce öğretmeni Murat Özbu;  bu yıl okulumuz 5. sınıflarında uygulanan ağırlıklı yabancı dil sınıfı hakkında bilgi verdi. Velilerimizin öğrencilerimize İngilizce öğretiminde nasıl destek olması gerektiğini izah etti.

Konferans salonunda okul PDR uzmanımızın ALİ Arer; ortaokula uyum, ergenlik, aile içi iletişim seminerleri vererek okul aile işbirliğinin önemini vurguladı.

Okul Müdürü Hüseyin Taş “2014–2015 eğitim-öğretim yılının başında velilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Tüm eğitim- öğretim kadrosunun hazır bulunduğu toplantıda okul hakkında genel bilgiler verildi. Veliler ders öğretmenleri ile tanışma olanağı buldular. Öğretmenler ile tanışan veliler daha çok ders ve okul işleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Karşılıklı sohbetlerin edildiği ve hedeflerin anlatıldığı toplantıda tüm yılın vizyonu paylaşılmış oldu. Sene başı Veli Bilgilendirme toplantısına tüm öğrenci velilerinin katılması ve yoğun ilgi göstermesi bizleri memnun etmiştir” dedi.