Lüks otomobil yaya geçidini görünce kendini kilitle

Lüks otomobil yaya geçidini görünce kendini kilitle

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, lüks bir otomobilin yaya geçidinde aniden fren yapmasıyla yaşanan kaza, motosiklet sürücüsünü şans eseri yara almadan kurtardı.

Yaya Geçidinde Otomobilin Sert Freni Kazaya Yol Açtı

Manavgat'ın Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde, İbrahim Sözen Caddesi üzerinde bugün öğleden sonra meydana gelen trafik kazası, dikkat çekici bir olaya sahne oldu. Köprü istikametinden İmam Hatip Lisesi istikametine doğru ilerleyen Adem Uysal'ın kullandığı 07 ASZ 999 plakalı son model Mercedes marka otomobil, yaya geçidine yaklaştığında beklenmedik bir şekilde sert bir frenle durdu.

Lüks otomobil yaya geçidini görünce kendini kilitle

Motosiklet Sürücüsü Şans Eseri Yara Almadan Kurtuldu

Aynı yönde seyir halinde olan Yaşar Burak Yıldız'ın kullandığı 07 BJF 905 plakalı motosiklet, ani frenleme karşısında otomobile çarpmamak için sürücüsü tarafından kontrolsüzce devrildi. Neyse ki, motosiklet sürücüsü düşmesi sonucu otomobilin altına girmekten kurtuldu. Kazada şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmazken, sadece maddi hasar meydana geldi.

Lüks otomobil yaya geçidini görünce kendini kilitle

Otomobilin Yol Blokajı ve Sonrası

Otomobil, yaya geçidine yaklaşırken kendisini otomatik olarak kilitleyip sert bir fren yaparak durması dikkat çekti. Araç, yaklaşık 2 saat boyunca yolu kapatırken, çekicinin gelmesiyle yoldan kaldırıldı. Motosiklet ise otomobilin altına girmiş ve çekicinin yardımıyla kurtarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.