Loomis'ten İstanbul Jewellery Show'da 17 ton kasalama

Loomis'ten İstanbul Jewellery Show'da 17 ton kasalama

Securitas Grup şirketi ve İstanbul Jewellery Show ana kasa sponsoru Loomis, bu yılki etkinlikte 17 ton kasalama işlemi yaptı

İSTANBUL (AA) - Securitas Grup şirketi Loomis, ana kasa sponsoru olduğu İstanbul Jewellery Show 2017'de 17 ton mücevher ve altının kasalanmasını gerçekleştirdi.

Securitas açıklamasına göre, nakit ve değerli mal taşımanın lider şirketi Loomis Türkiye, Jewelery Show 2017'ye katılan firmaların değerli takıları, kıymetli taşları ve madenlerinin fuar alanında kasalanmasını üstlendi.

Loomis güvencesiyle fuar alanına transferi gerçekleştirilen mücevherler, 16 - 19 Mart tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 43. İstanbul Jewelry Show'da sergilendi.

Fuara bu yıl İran, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir ve Hindistan başta olmak üzere 111 ülkeden 28 bin 500 alıcı katıldı. Sergilenen ürün miktarında da artış meydana gelirken, geçen yıl iki kasayla 10 ton mücevher ve altın kasalayan Loomis, bu yıl 4 kasa ile toplam 17 ton kasalama yaptı. Geçen yıl bu rakam 10 ton olmuştu.

Loomis, yüksek güvenlikli kasalama hizmeti ve tam donanımlı silahlı personeliyle 2000 yılından bu yana fuarın güvencesi olmaya devam ediyor.

İstanbul Jewelery Show'a 17 yıldır katılan, katılımcıların sergiledikleri tüm değerli takılarını, kıymetli taşlarını ve madenlerini yüksek güvenlik eşliğinde koruyan Loomis, fuar alanındaki tüm riskleri sıfırladı.

Hizmetlerini yüzde 100 sigortalı bir şekilde gerçekleştiren Loomis, şimdiye kadar hiç bir fuarda en ufak bir hasar ve kayıpla tanışmamasıyla ve sıfır hata payıyla öne çıkıyor. İstanbul Jewelery Show, Loomis ile dünyanın en güvenlikli takı fuarlarından biri oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Loomis Satış Direktörü Demir Bükülmez, şunları kaydetti:

"Loomis'in yer almadığı bir İstanbul Jewelery Show artık düşünülemez oldu. Yıl içinde bizimle sürekli çalışan fuar katılımcıları, stantlarındaki milyon dolarlık ürünlerin güvenliğinde Loomis'i tercih ediyor. Ana kasa sponsorluğu kapsamında fuar boyunca gerekli güvenlik önlemlerini alarak, devasa büyüklüğe sahip, ekstra güvenlik donanımlarının bulunduğu özel kasaları fuar alanına taşıdık.

Kasalamak için bize verilen tüm ürünler sigortalı bir şekilde muhafaza ediliyor. Ürün teslim alırken ve teslim ederken özel mühürleme yaparak tüm riskleri ortadan kaldırıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :