Liste kabarık

Liste kabarık

Devre arasında 2’si forvet olmak üzere en az 4-5 transfer yapmayı hedefleyen Atiker Konyaspor’la çok sayıda futbolcunun ismi anılıyor.

 

 Öncelikle olarak Türkiye ligini yakından tanıyan 4 büyüklerde forma şansı bulamayan oyuncularla ilgili girişimlerde bulunmayı hedeflediği öğrenilen yeşil-beyazlılarda Fenerbahçe’den Fernandao, Beşiktaş’tan Mustafa Pektemek, Başakşehir’den Mevlüt Erdinç ve Mehmet Batdal, Galatasaray’dan Eren Derdiyok ve Sinan Gümüş, Trabzonspor’dan Rodallega gibi isimlerin adı geçiyor. Konyaspor’un sezon başında kadrosuna katmayı çok istediği ancak netice alamadığı Demba Ba ve Moussa Sow için de yine bir nabız yoklayabileceği ifade ediliyor. Yeşil-beyazlılarla adı geçen başka isim de  daha önce kadroya katmak için görüştüğü ve şu anda Çin liginde forma giyen  Nijeryalı golcü  Obafemi Martins..  

KÜME DÜŞME HATTINDA OLMASI DEZAVANTAJ

Ancak yeşil-beyazlıların bu transferler için önce futbolcuyu sonra da kulüplerini ikna etmesi gerekiyor. Özellikle ligde orta ve alt sıralardaki takımların da benzer girişimlerde bulunacağı düşünülürse, Konyaspor’un küme düşme hattında olması, futbolcuları ikna noktasında olumsuz bir etken olarak yeşil-beyazlıların karşısında çıkacak gibi duruyor. Yeşil-beyazlılar yurt içinde istediği sonucu alamazsa rotayı yurt dışına çevrilecek.

PATRİCK EZE DENİZLİSPOR’DA

Atiker Konyaspor’un gözden çıkardığı 3 Afrikalı forvetten Patrick Eze, TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor’la anlaştı. FIFA’nın verdiği transfer cezası sona eren yeşil-siyahlılar, Eze’yi sezon sonuna kadar kiralalık olarak kadrosuna dahil etti.