Lise öğrencilerinden Mehmetçiğe koreografili destek

Lise öğrencilerinden Mehmetçiğe koreografili destek

Kızılcahamam Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerince hazırlanan koreografide, zeytin dalı figürü ve Afrin yazısı oluşturuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir lisenin öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek vermek amacıyla koreografi hazırladı.

Kızılcahamam Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerince hazırlanan koreografide, zeytin dalı figürü ve Afrin yazısı oluşturuldu, Türk bayrağı açıldı.

Okul müdürü Kadir Yaman, yaptığı açıklamada, "Her Türk asker doğar" sözünü hatırlatarak öğrencilerle bu koreografiyi hazırladıklarını belirtti.

Yaman, "Ülkemizin huzuru ve güvenliği için Afrin'de operasyonda olan tüm askerlerimize öğrencilerimizle birlikte selamlarımızı gönderiyoruz. Dualarımız Mehmetçiğimizle. Biz okulumuzda vatanımıza, bayrağımıza, toprağımıza ve ezanımıza sahip çıkan ve değerlerinden taviz vermeyen gençler yetiştiriyoruz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah ordumuzu muzaffer eylesin." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :