Leyla Şahin Usta hasta ziyareti yaptı

Leyla Şahin Usta hasta ziyareti yaptı

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan ve onların sıkıntılarını dinleyen Usta, 1 Kasım’da AK Parti için de destek ist

.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanlığı da milletvekili adayları ve teşkilat mensupları ile sahada vatandaştan destek istiyor. AK Parti Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Şahin, AK Parti Meram İlçe Teşkilat Mensupları ile belediye meclis üyeleri, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Fizik ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören hasta ve hastaların yakınlarını ziyaret etti.
Hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunan ve hastaların sıkıntılarını dinleyen AK Parti Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta ve Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 1 Kasım için de destek istedi.
Hastaların dua ve desteğini alan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, vatandaşın 13 yıllık AK Parti İktidarından memnun olduğunu, 1 Kasım’da da desteklerini vereceklerine inandıklarını dile getirdi. Usta, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ettiklerini söyeleyerek, “İktidarımız, 13 yılda sağlık alanında büyük yatırımlar yaptı. Bugünkü ziyaretimizde de bir kez daha gördük. Vatandaşımız hastanelerimizden, doktorlarımızdan ve personelden gayet memnunlar. Hasta yatağında dua eden annelerimiz bizleri çok duygulandırdı. Annelerimiz, hem Cumhurbaşkanımıza hem Başbakanımıza hem de ülkemizin geleceği için dua ediyor. Şu an öncelik akan kanın durmasıdır. İnşallah milletimizin desteği ile bu terör belasının üstesinden hep birlikte geleceğiz” ifadelerini kullandı.
Hasta ziyaretlerinde hasta ve yakınlarının AK Parti’ye büyük teveccüh duyduklarının altını çizen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da vatandaşın AK Parti’ye olan bu desteğinin AK Parti’nin sağlık alanında yaptığı yatırımların büyük etkisi olduğunu söyledi ve ekledi: “İnanıyoruz ki millet olarak birlikte hareket etmeye devam edeceğiz ve inşallah 1 Kasım’da AK Partimiz, yine tek başına iktidara gelecek” diye konuştu.