Lassa V1'de 3. yarışı Yağız Avcı kazandı

Lassa V1'de 3. yarışı Yağız Avcı kazandı

İSTANBUL (AA) - Lassa V1 Challenge'da 3. yarışın galibi Yağız Avcı oldu.Lassa'dan yapılan açıklamaya göre, Lassa V1 Challenge'da 2015 sezonu yarışları,...

İSTANBUL (AA) - Lassa V1 Challenge'da 3. yarışın galibi Yağız Avcı oldu.

Lassa'dan yapılan açıklamaya göre, Lassa V1 Challenge'da 2015 sezonu yarışları, 30 Ağustos Pazar günü İzmir Ülkü Pisti'nde yapılan yarışla devam etti. Sıcak havanın hem pilotları hem de otomobilleri zorladığı İzmir ayağı, genç isimlerle tecrübeli pilotların çekişmesine sahne oldu.

Yağız Avcı'nın lider tamamladığı yarışta 2011 şampiyonu Burak Çukurova ikincilik basamağında yer almayı başardı. Podyumun son basamağında ise genç isim Ayhancan Güven vardı. Güven ile Lassa V1'de bir kez daha podyumda 23 yaş altı bir pilot yer aldı. Yarışta üçüncü olan Ayhancan Güven 2 bin TL, ikinci olan Burak Çukurova 4 bin TL, birinci olan Yağız Avcı ise 10 bin TL kazandı.

Yağız Avcı, 3 ayak sonunda şampiyonada lider durumda, Burak Çukurova ise ikincilik pozisyonunda bulunuyor. Lassa'nın ana sponsor olduğu yerli otomobil sporları şampiyonası Lassa V1'in bir sonraki yarışı 13 Eylül'de İzmit Körfez Pisti'nde yapılacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı