Lale Koleji’nde Şeker Hamuru Etkinliği

Lale Koleji’nde Şeker Hamuru Etkinliği

Özel Lale ilkokul ve ortaokul velileri, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen şeker hamuru eğitimi ile unutulmaz bir gün yaşadı. Sabah erken saatlerde okula gelen veliler, üzerine öğrencilerinin isimlerinin yazıldığı farklı desenlerde kurabiyeler hazırl

Mutfak önlüklerini takan ve hamur yoğuran anneler, çocukları için özenerek onlarca çeşitli kurabiye hazırladı. Karşılıklı yardımlaşma ve neşe ile yapılan kurabiyelerin ardından sıra kurabiyelerin öğrencilere ikram edilmesine geldi. Bütün hazırlıklarını tamamlayan veliler hep birlikte sınıflara girerek, kurabiyeleri çocuklarına kendi elleriyle ikram etti.

Annelerini karşılarında gören öğrenciler şaşkınlık yaşadılar. Çocukların şaşkınlığı kurabiyeleri görünce iki katına çıktı. Annelerinin bir öpücüğü ve kurabiyelerin güzelliği öğrencilerin mutluluklarına mutluluk kattı.

Özel Lale İlkokul ve Ortaokul Müdürü Muhammed Akseki, bu tür etkinlikleri zaman zaman düzenlediklerini belirterek, “Öncelikle Okul Aile Birliğine ve duyarlı annelerimize çok teşekkür ediyorum. İşlerini güçlerini bırakıp bugün bizlerle birlikte çocuklarının yanında oldular. Onlara ikramlarda bulundular. Birlik ve beraberliğin yardımlaşmanın önemini çocuklarına tatbiki olarak gösterdiler.İlköğretim bölümündeki öğrenciler motive edilmedikleri zaman derslerden sıkılabiliyorlar. Bu tür etkinliklere öğrencilerimizi derslere adapte etmeye çalışıyoruz.” dedi.