Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerasında

Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerasında

Yozgat'ta iki ayrı kuyumcuyu soyan kadın, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı- Kadının üzerinde 10 bin lira ile 100 bin lira değerinde altın ele geçirildi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta iki ayrı kuyumcuyu el çabukluğu ve oyalama yöntemiyle soyan kadın, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Meydan Yeri Caddesi'nde bir kuyumcuya gelen 40 yaşındaki Ayşe K, altınları tek tek inceledikten sonra kuyumcunun bir anlık dalgınlığından istifade ederek el çabukluğuyla, iki adet künye ve çeyrek altını çantasına attı.

Daha sonra aynı caddedeki bir başka kuyumcuya giren Ayşe K, aynı yöntemle buradan da çeşitli miktarda altını çaldı. İhbar üzerine harekete geçen polis, eşkalini güvenlik kamerası görüntülerinden belirlediği Ayşe K'yi otogarda yakaladı. Genç kadının üzerinde 10 bin lira ile 100 bin lira değerinde altın ele geçirildi. 

Ayşe K'nin, Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleşen 20 ayrı kuyumcu soygununun şüphelisi olarak arandığı ortaya çıktı. Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerasında

Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerasında

Kaynak:Haber Kaynağı