Kutuplaşmayı bizler bitireceğiz

Kutuplaşmayı bizler bitireceğiz

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları 24 Haziran seçimleri için ilk gençlik kolları seçim karargah toplantısını gerçekleştirdi.

Parti il binasında gerçekleştirilen toplantı öncesinde toplanan yüzden fazla genç, marşlar söyleyerek 'Milli Görüş yemini' etti. Gençler ayrıca Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden sorduğu 'Gençler hazır mıyız?' sorusuna cevaben “Bilge Başkan Temel Başkan hazırsa biz de hazırız. Başkent hazırsa biz de hazırız. Türkiye yeniden Milli Görüş kadrolarına hazırsa biz de hazırız” diye hep bir ağızdan haykırdı. Seçim karargah toplantısına Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkan vekili Zahit Özkafa, Anadolu Gençlik Derneği Konya Üniversite Komisyon Başkanı Turgut Akın, ile çok sayıda genç katıldı. 

Toplantı öncesi, İl Gençlik Kolları'nın açıklamasını Başkan Yardımcısı Ali Ayata okudu. “Ülkemizin birlik ve beraberliğine daha çok ihtiyaç olduğu bugünlerde baskın erken seçime gidiyoruz” diyen Ayata, “Toplumumuzun daha çok uzlaşmayı arzuladığı bugünlerde bir kez daha anlaşıldı ki, Milli Görüş gençliğine ve ideallerine büyük görev düşmektedir. Toplumun aradığı uzlaşma Saadet Partisi'ndedir. Bizlerde, bize düşen bu görevi, geçmişte olduğu gibi, bugün ve yarında yerine getirmek arzusuyla, ilk gün ki heyecanımızla yerimizi aldık. Ve hazırız” şeklinde konuştu.

80 MİLYON BİR BÜTÜNÜZ

“Yaşanabilir bir Türkiye için hep birlikte, özveri ile, sevgi ve saygıyı önceleyerek çalışmak gerekir” diyen Ayata, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun için, bugünkü heyecanımıza, kardeşlik ve gelecek hayalimizi ele alarak çalışmakla yükümlüyüz. Bizler, fitreye muhtaç edilen 6 milyon asgari ücretlinin, yoksulluğa itilen memurun, adalet bekleyen insanımızın, emeğinin karşılığını arayan emeklimizin ve ülkemizin geleceği için çalışan 80 milyon insanımız kardeşliğini tesis etmek üzere hep birlikte çalışacağız. Ve bu çalışmalarımızla, kardeşliğimizin kazanımları olan geleceğimizin tesisini, hep birlikte hep beraber başaracağız. Geleceğimizin tesisi için gençlerimizin emekleriyle de, onların mezun olduğu alanda iş sahibi olmasını, genç yaşta yuva kurmasını, geleceğimiz için hayallerinin peşinden koşmalarını yine hep birlikte başaracağız. Özellikle bugün unutulmamalıdır ki, geçtiğimiz yılların etkisi ve özellikle referandum süreci ile birlikte kutuplaştırılan ve ayrıma sürüklenmek istenen bir toplum görülmekte. Evet, bugün belki birileri ülkemizi ayrıma sürüklemede bir adım attılar. Ancak katiyen unutulmamalıdır ki, Milli Görüş gençliği ve hayalleri gerçeği bir kez daha gördü ve milletimizi uyandırmayı başardı. İşte bu sebeple, bizler hep beraber, 80 milyonun bir arada yaşadığını hatırlatıyor ve diyoruz ki; Nice İnsanımız, dün uzlaşamadığı nice meseleler üzerinde, bugün bir kez daha Milli Görüşle uzlaşmayı, hep birlikte konuşmayı, yaşamayı tercih ediyor. Bizler, insanımızın bu tercihine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu ilgi ve yaklaşımları da dikkate alıyor, daha özveri ile çalışacağımıza, sadece ülke insanımızın değil dünya Müslümanlarının ve insanlık aleminin huzuru ve refahı için çalışacağımıza söz veriyoruz. Bilge Başkan Temel Başkan hazırsa biz de hazırız. Başkent hazırsa biz de hazırız. Türkiye yeniden Milli Görüş kadrolarına hazırsa biz de hazırız.”