Kutlu Doğum coşkusu okullarda

Kutlu Doğum coşkusu okullarda

Kutlu Doğum Haftası kapsamında, okul öğrencileri arasında yarışmalar düzenleyen Karatay Ticaret Meslek Lisesi’nde ödül töreni vardı.

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, peygamberimiz de okunan şiirlerle anıldı

 

Karatay Ticaret Meslek Lisesi’nde, Gezi İnceleme Turizm Kulübü’nün Final programına Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, Teftiş Kurulu Başkanı Bünyamin Bayram, TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Rıza Büyükdere, işadamları, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Programda konuşan Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun bütün öğrencilere ve programa destek veren herkese teşekkür etti. Teftiş Kurulu Başkanı Bünyamin Bayram da, Kutlu Doğum Haftası’nda düzenlenen etkinliklerianlamlı bulduğunu belirterek öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Bayram, “Bugün hiç bir kaside, şiir yazılmasın ki içinde peygamberimize övgüler dizilmesin. Her sevda da o var, her sevgide o var” diye kaydetti.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLÜ KAPTI

Kur’anı Kerim ve şiirlerin okunduğu programın sonunda, daha önce düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 110 öğrencinin katıldığı finalde 80 puan barajını aşan Zeliha Uslu 1. olarak dizüstü bilgisayar, Emre Uğurlu 2. Olarak akıllı telefon, Büşra Keleş 3. olarak tablet kazandılar. Yarışmada ilk 10'a giren öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca yarışmaya destek veren kurumlara da teşekkür edilerek kitap hediye edildi. Programı destekleyen kurumlar şöyle

Ribat FM, Geçgel Makina-Muammer Geçgel, Emir Beton-İbrahim İnce, Huğlu Demir-İsmail İnce, Öztanksan-M.Ali Özdemir, A.K.M. Yapı Denetim-Abdullah Aytekin, Ayzade İnşaat-İbrahim Sandıkçı, Alçı Dekorasyon-Abdullah Güneş, Yeşil Yapı İnşaat-Sami Yeşil, Dekopen-Kazım Zavlak, Bahar Pen Alüminyum-Emin Baharşen, Makromarket, Gesaş A.Ş., Selva Gıda ve Beyefendi Giyim. Program, öğrencilere ve misafirlere Konya pilavı ikramıyla sona erdi. 

img_4744.jpg

img_4777.jpg

img_4780.jpg

M. Ali Elmacı-Memleket