Kütahya'da şehit ailesine "Şehadet belgesi"

Kütahya'da şehit ailesine "Şehadet belgesi"

Şemdinli'de teröristlerce şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Yaşar'ın ailesine, Kara Kuvvetleri Komutanlığınca hazırlanan şehadet belgesi takdim edildi

KÜTAHYA (AA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Yaşar'ın Kütahya'da yaşayan ailesine "Şehadet belgesi" verildi.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu, Şehit Piyade Uzman Çavuş Yaşar'ın ailesinin Bahçelievler Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti.

Devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Başoğlu, "Vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını esirgemeyen evladımız, devletimiz ve milletimizin övünç kaynağı olmuştur. Her türlü ihtiyacınızda başta biz olmak üzere devletin tüm kurum ve kuruluşların yanınızda olduğunu bilmenizi istiyoruz." dedi.

Daha sonra Başoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanlığınca hazırlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan Yaşar'ın şehadet belgesini, baba Mehmet ve anne Canan Yaşar'a takdim etti.

Piyade Uzman Çavuş Hasan Yaşar, 3 Eylül'de Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, teröristlerle girilen çatışmada şehit olmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :