Kurtulmuş: Eski Türkiye'ye veda edeceğiz

Kurtulmuş: Eski Türkiye'ye veda edeceğiz

Başbakan Numan Yardımcısı Kurtulmuş, Amsterdam'da Türkler'le bir araya gelerek burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Yeni Türkiye" istikametinde yollarına devam ettiklerini belirterek, "7 Haziran 2015'te bu millet, bir daha asla eski Türkiye'ye geri dönmemek üzere, eski Türkiye'nin yollarına veda edecek. Eski Türkiye'yi arkada bırakacak" dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, AK Parti Hollanda Seçim Koordinasyon Merkezi'nin düzenlediği "Amsterdam Buluşması"nda Türkler'le bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Kurtulmuş, 'bu seçimler yurt dışındaki vatandaşlarımızla Türkiye'nin bağını gösterecek önemli göstergelerden birisidir. Türkiye'nin demokratikleşme sürecine, verdiğiniz bu oylarla sahip çıkacaksınız inşallah. Türkiye'de en az 150 senedir bir zihniyet mücadelesi veriyoruz. 65 yıllık çok partili siyasi hayatımızda da bir zihniyet mücadelesi veriyoruz. Türkiye'nin siyasi ve iktisadi gücünü elinde bulundurup, halkı ve milleti tepeden görerek dizayn etmeye çalışan seçkinlerle millet çoğunluğunun mücadelesi vardı" diye konuştu.