Kursiyerlerin tiyatro keyfi

Kursiyerlerin tiyatro keyfi

Karatay Halk Eğitim Kurslarında el sanatları ve mesleki eğitim gören bayan kursiyerler Devlet Tiyatrolarında sahnelenen "Töre" adlı oyunda buluştu.

Yaklaşık 320 kursiyerin katıldığı tiyatro etkinliğine Karatay Halk Eğitim Müdürü İbrahim Sardoğan, Müdür Yardımcıları Mehmet Şahin, Mehmet Saraç ve Hatice Uğuztaşkıran katıldı. Gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ve programlarla kursiyerlerin motivasyonuna katkı sağlayan Karatay Belediyesi Kültür Müdürlüğü, bu tür sosyal çalışmaların devam edeceğini duyurdu.

Deneyimli oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan tiyatroyu izlemeye gelen kursiyerler, kimi zaman düşündüren ve kimi zamanda duygu dolu anlar yaşadılar. Oyunda konu edinilen kocalarını toprağa gömmüş, sonrasında da hayatı, sevdayı unutmuş, ellerinde silahla dolaşan erkekleşmiş kadınların yaşamından bir kesitin sunulduğu "Töre" adlı oyun kursiyerler tarafından ayakta alkışlandı. Ders ortamından uzakta güzel bir günü tiyatro izleyerek değerlendiren kursiyerler düzenlen etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek Karatay Belediyesi'ne teşekkür etti.