Kürdistan İslami Birlik Partisi Genel Sekreteri Bahaddin, Erdoğan'ı kutladı

Kürdistan İslami Birlik Partisi Genel Sekreteri Bahaddin, Erdoğan'ı kutladı

IKBY’deki Kürdistan İslami Birlik Partisi Genel Sekreteri Salahaddin Bahaddin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 24 Haziran seçimlerindeki başarısından dolayı tebrik etti

ERBİL (AA) – Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) Müslüman Kardeşler Teşkilatı'na yakınlığıyla bilinen Kürdistan İslami Birlik Partisi (Yekgirtu) Genel Sekreteri Salahaddin Bahaddin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 24 Haziran seçimlerindeki zaferi vesilesiyle tebrik etti.

Bahaddin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben yayımladığı mesajında, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarınızdan ötürü şahsım ve partim adına sizi ve Türkiye’yi içtenlikle tebrik ederim." ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın zaferinin İslam ümmetinin zorluklarla karşılaştığı bir döneme denk geldiğine dikkati çeken Bahaddin, başarının Türkiye'de halkın iradesini tüm renkleriyle yansıttığı görüşünü paylaştı.

Bahaddin, mesajında şunları kaydetti:

"Zaferin, bölgenin istikrarı ve demokrasinin gelişmesi için bir dönüm noktası olmasını temenni ediyorum. Bunun bölge halkları arasındaki bağları pekiştirmesine vesile olmasını umuyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :