Kurbanlık satın almanın güvenilir adresi Kipa

Kurbanlık satın almanın güvenilir adresi Kipa

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa, Kurban Bayramı öncesinde müşterilerine kaliteli ve hesaplı seçenekler sunuyor. Kipa’dan alınacak kurbanlıklar, İslami koşullara uygun olarak, veteriner eşliğinde kesilecek, özel kolilerle müşterilere teslim e

Kurbanlık alışverişinin güvenilir adresi Kipa, bu yıl İzmir’deki Bornova, Gaziemir ve Çiğli mağazalarında kurbanlık satış ve kesim işlemlerini gerçekleştirecek. Bornova Kipa AVM’de bu yıl ilk defa kurbanlık dana satışı da yapılacak. Kipa’dan online olarak da kurban satın alınabilecek.

Büyük ve küçükbaş kurbanlıkların kesimi, uzman kasaplar tarafından, İslami koşullara uygun olarak imam eşliğinde ve ücretsiz olarak yapılacak. Veterinerlerin de hazır bulunacağı canlı kurban alanları, anlaşmalı şirketler tarafından hijyen açısından sürekli kontol edilecek. Kipa müşterilerine ayrıca rezervasyon sistemiyle diledikleri zaman aralığında kesim imkanı da sunulacak.

Kipa’da Karaman Kuzu’nun kilogramı 15,90 TL , Kıvırcık kuzu Kilogramı 16,50 TL, Dana Kg/ 16,90TL, Büyükbaş kurbanlık (18-20 kg) 790tl, Küçükbaş Kurbanlık (12-14 kg ) fiyatı 590TL, Küçükbaş Kurbanlık(16-18 kg ) fiyatı ise 690 TL olarak belirlendi.

ÖZEL KOLİLERLE TESLİMAT

Müşteriler, tercihlerine göre, sağlık kontrolleri kesimden önce ve sonra veteriner hekimler tarafından yapılacak bir yaşını tamamlamış koç ile iki yaşını tamamlamış danaları hisselere bölünmüş halde de teslim alabilecek. Bayramın 1. Günü noter huzurunda ve islami koşullara uygun olarak kesilen kurbanlıklar özel kolilere koyularak, soğutulmuş araçlar içinde teslim alınacak mağazalara ulaştırılacak ve kendilerine ayrılan özel dolaplarda müşteriye sunulacak.

Kesim işleminin ardından, Kipa müşterileri kurban derilerini Türk Hava Kurumu’na makbuzu karşılığında bağışlayabilecek, makbuzları koli içinde müşterilere ulaştırılacak.

BİLGİ HATLARI KURULDU

Diğer yandan Kipa müşterileri; Bornova (0232 373 33 00), Çiğli (0232 398 40 00) ve Gaziemir (0232 274 66 77) mağazalarını aşağıdaki numaralardan arayıp, 2020’yi tuşlayarak kurbanlık satışı hakkında detaylı bilgi de alabilecek. Ayrıca 444 KİPA (5472) müşteri destek hattından da müşterilere paketli ve canlı kurban satışları hakkında da bilgi verilecek.

PAKETLİ KURBANDA ÜÇ FARKLI SEÇENEK

Kipa, paketli kurbanda ise üç farklı seçenek sunuyor. Kurbanlık kuzu etleri, 12-14 kilo ve 16-18 kiloluk paket seçenekleriyle satışa çıkıyor. Kurbanlık dana etleri de 18-20 kiloluk paketlerde satılacak.

Paketli kurban satışlarında, müşterilere 25-50 TL arasında değişen miktarlarda hediye çekleri de verilecek. Sıfır faizle dokuz aya kadar taksit imkanı, canlı kurbanın yanı sıra paketli kurban satışlarında da geçerli olacak.

ONLINE SATIŞ DA YAPILACAK

Online kurban eti satışı ise www.kipakurban.com sitesinden gerçekleştirilecek. Paketli kurban satışlarında, İzmir içersinde bayramın 2. ve 3. günlerinde ücretsiz dağıtım yapılacak.

KİPA KAPIMDA İLE KURBANLARINIZ KAPINIZA GELİYOR

Kipa'nın internetten alışveriş hizmeti "Kipa Kapımda" ile de, kurbanlıklar ücretsiz kapıya teslim ediliyor. Yoğun istek üzerine teslimat bedava hizmetini uzatan Kipa Kapımda hizmeti, Kurban Bayramı'nın 2. veya 3. günü özel soğuk dolaplı araçlarla paketlenip kolilenmiş şekilde müşterilerin kapılarına getirebilecek. Kipa müşterileri ayrıca, Kipa Kapımda internet hizmeti aracılığı ile, Türk Kızılayı'na bağış yapabilecekler. Bağışlar bayramın 3. Ve 4. Günü Türk Kızılayı'nın belirttiği Aş Evleri'ne gönderilecek.