Kurbanlar Ribat Aşevi'nde iitina ile kesilip dağıtılıyor

Kurbanlar Ribat Aşevi'nde iitina ile kesilip dağıtılıyor

Ribat Eğitim Vakfı Aşevi, yılın her günü adak, akika, şükür kurbanlarının veterinerin kontrolünde tecrübeli kasaplarca kesilip dağıtılması hizmetini vermeye devam ediyor.

Ribat Eğitim Vakfı Aşevi, yılın her günü adak, akika, şükür kurbanlarının veterinerin kontrolünde tecrübeli kasaplarca kesilip dağıtılması hizmetini vermeye devam ediyor

Ribat eğitim Vakfı Aşevi Sorumlu Başkanı Ahmet Şanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Adak, Akika ve Şükür Kurbanlarınız Ribat Aşevi’nde kesilerek değerini bulur.”dedi.

ı Ahmet Şanlı şunları söyledi: "Adak Akika Şükür Kurbanı Adak kurbanı, kendisine vacip olmayan bir hayvanı kesmeyi, mükellefin kendiliğinden vacip kıldığı kurbandır diyen Ribat Eğitim Vakfı Aşevi Sorumlu Başkanı Ahmet Şanlı ve Aşevi Müdürü Ali Sakman;” İhtiyaç Sahiplerine maddi ve manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Ribat Eğitim Vakfı Aşevi olarak hayır sahiplerimize (yurt içinden ve yurt dışından herkese) yılın her günü adak, akika, şükür kurbanı kesiminde, yılda bir defa olmak üzere de kurban bayramında kesecekleri kurbanları veterinerimizin kontrolünde tecrübeli kasaplarımızca kesilip dağıtılması hizmetini yıl boyu sürdürmekteyiz.

ribat-(3).jpg

Adak, Akika ve Şükür kurban adakları olan hayırseverlerimiz, Ribat Eğitim Vakfı Aşevine başvurdukları zaman adakları hemen kesilerek yerine ulaştırılmaktadır. Ribat Eğitim Vakfı Aşevine bir telefon etmeniz yeterlidir.

 “Âdemoğlu kurban kesme gününde Allah katında kan akıtmaktan daha sevimli bir amel işlememiştir. O kurban, kıyamet günü boynuzları, kılları ve tırnaklarıyla gelecektir. Kurbanın kanı yere düşmeden önce Allah katında hemen kabul olunur. Bu sebeple kestiğiniz kurbanlardan dolayı sıkıntı değil gönlünüz hoş olsun.” (İbn Mâce, Edahî: )

ribat-(5)-001.jpg

Ribat Eğitim Vakfı Aşevi olarak hayır sahiplerimize (yurt içinden ve yurt dışından herkese) yılın her günü adak, akika, şükür kurbanı kesiminde, yılda bir defa olmak üzere de kurban bayramında kesecekleri kurbanları veterinerimizin kontrolünde tecrübeli kasaplarımızca kesilip dağıtılması ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını aralıksız sürdürüyoruz.” 

Etiketler :