Kupa maçı öncesi birlik çağrısı

Kupa maçı öncesi birlik çağrısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda karşılaşacakları 68 Aksaray Belediyespor maçı için birlik,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda karşılaşacakları 68 Aksaray Belediyespor maçı için birlik, beraberlik ve saygı çağrısından bulundu.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında yarın 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

Kırşehir Ahi Stadyumu'nda oynanacak maçta, daha önce yaşanan tatsız olayların tekrarlanmamasını dileyen Şahin, şunları kaydetti:

"Liglerin başlamasına bir aylık bir zaman kala Türkiye Kupası maçına çıkacağız. Takımlar ve taraftar saygı, birlik ve beraberlik içerisinde müsabakayı tamamlaması gereklidir. Tüm takımlarımız bir yarış içerisinde olabilmenin çabası ve gayretinde. Kırşehir Belediyespor’un zorlu lig maratonu süresince taraftarlarımızın ve şehrimizin saygı çerçevesi içerisinde ülkemizin spor gündeminde en güzel uygulamalar ile yerini almasını canı gönülden temenni ediyoruz. Türkiye Kupası'nda 68 Aksaray Belediyespor ile yapacağımız karşılaşmaya tüm şehrimizi ve taraftarlarımızı davet ediyoruz. Taraftarımızın centilmence takımımıza sahip çıkmalarını, sporun dostluk ve kardeşlik aracı olduğunu asla unutmamalarını bekliyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :