Kumarhaneli, köpük partili, playboylu 'cemaat' adamları

Kumarhaneli, köpük partili, playboylu 'cemaat' adamları

Gülen örgütünün elemanları, milletten toplanan himmet paralarıyla eğlence yerlerinde ve kumarhanelerde gününü gün ediyor. Savcısı 5 yıldızlı otelde, yazarı köpük partisinde, basketçisi playboy kızlarıyla, polisi-askeri HDP’yle sandıkta, paralel yapıya ait

 

Dini bir hizmet hareketi olduklarını iddia eden ancak, AK Parti hükümetine yönelik düzenledikleri 17 ve 25 Aralık ihanet operasyonlarıyla gerçek yüzleri deşifre olan Gülen Örgütü’nün İslam ile ilişkisini kestiği gün yüzüne çıktı.

17 ve 25 Aralık darbesi mimarlarından biri olan Savcı Zekeriya Öz’ün işadamı Ali Ağaoğlu’nun parasıyla Dubai’de tatil yapması, Paralel yayın organlarında yazarlık yapan Faruk Arslan’ın bir teknede yarı çıplak kadınlarla köpük partisine katılması, Gülen’e bağlılığını birçok kez ilan eden basketbolcu Enes Kanter’in Playboy kızlarıyla çekildiği fotoğraflarını paylaşması, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da askerin ve polisin oy kullandığı sandıklardan HDP’nin birinci parti çıkması, Gazze saldırıları karşısında susan ve “başörtüsü füruat” diyen Gülen’in son olarak geçtiğimiz günlerde Samanyolu Holding’in üst düzey yöneticilerinden Ekrem Yalvak’ın Kıbrıs’ta kumar oynadığı görüntülerin ortaya çıkması “bu nasıl cemaat?” dedirtti.

SAVCISI DUBAİ’DE TATİL YAPIYOR

AK Parti hükümetine yönelik 17 ve 25 Aralık darbe operasyonunu başlatan savcılardan biri olan ve Gülen Cemaatine yakınlığıyla bilinen Savcı Zekeriya Öz’ün, işadamı Ali Ağaoğlu’nun ‘sponsorluğunda’, Dubai’de krallara layık tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. Yanındaki 8 kişiyle birlikte Dubai’ye 5 yıldızlı bir otele giden Savcı Zekeriya Öz’ün bir haftalık tatili, 77 bin 500 liraya malolduğu bildirilmişti.

HAS ADAMI KÖPÜK PARTİSİNDE

Paralel yayın organlarının hemen hemen her kademesinde görev almış isimlerinden biri olan Faruk Arslan’ın ise kızlı-erkekli havuzlarda köpük partisine katıldığı görüntüleri yayınlanmıştı. Bir yatta bulunan havuzda çekildiği öğrenilen görüntülerin kadınların yarı çıplak olmalarına rağmen cemaat mensubu olan Faruk Arslan’ın kardeşiyle birlikte rahat tavırları dikkat çekmişti.

Arslan’ın sosyal paylaşım sitesi Twitter’da şahsi hesabından yaptığı paylaşımlarında sürekli Fetullah Gülen örgütünün propagandasını yaptığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ise “Yezid” gibi benzeri hakaretlerde bulunduğu görülmüştü.

BASKETBOLCUSU PLAYBOY KIZLARIYLA

Gülen Grubu’na yakınlığıyla bilinen NBA’de Oklahoma City Thunder forması giyen basketbolcu Enes Kanter’in de geçtiğimiz senelerde Twitter hesabından Playboy kızlarıyla çektirdiği fotoğrafları paylaştığı görülmüştü. Uygunsuz resimleri şahsi hesabından paylaşan Kanter, cemaate bağlılığını ise birçok kez ilan etmişti. Kanter 23 Haziran 2015 tarihinde Twitter’da “Yaz Tarih! Mecnun, Leyla’yı bırakmazken, biz bu yolda bu davada, asra GÜLEN yiğidi bırakırsak kalbimiz kurusun” diye yazmıştı.

CEMAAT ABİSİ KUMARHANEDE

Geçtiğimiz günlerde Paralel Yapı’nın kilit merkezlerinden biri olan Samanyolu Holding’in üst düzey yöneticisi Ekrem Yalvak’ın ise, Kıbrıs’ta kumar oynadığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Paralel Yapı medyasında üst düzey görevi bulunan Yalvak’ın kumar tutkusu had safhada olduğu ve hemen hemen her ay Kıbrıs’a gittiği bildirilmişti. Bağışların kontrolünü elinde tutan Samanyolu üst düzey yöneticisi Yalvak’ın himmet paralarıyla kumar oynadığı ve 1 milyon doların üzerinde parayı kumarda kaybettiği dile getiriliyor.

POLİSİ, ASKERİ PKK’YA ÇALIŞIYOR

Fetullah Gülen’in liderliğini yaptığı paralel devlet yapılanmasının ise, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’ye verdiği destek, 7 Haziran milletvekili seçimlerinde net bir şekilde ortaya çıkmıştı. Doğu ve Güneydoğu’da Paralel Yapı’nın bütün polis ve subayları HDP’ye çalışmış, Doğu ve Güneydoğu’daki illerde askerin ve polisin oy kullandığı sandıkların birçoğundan HDP birinci parti çıkmıştı. 30 yıldır terörle mücadele ettiğini iddia eden bir kısım subay ve emniyet mensubunun, AK Parti Hükümeti’nin gitmesi için HDP ile işbirliğine girmesi, TSK ve Emniyet içerisinde paralel yapının hâlâ aktif olduğunu da gözler önüne sermişti.

DİZİDE PEYGAMBERİMİZE ‘SAYGIZLIK’

Paralel Yapı’nın sözcülüğünü üstlenen STV’de geçtiğimiz sene Şefkat Tepe adlı dizide akıllara durgunluk veren bir sahne yayınlanmıştı. Dizide Peygamber Efendimizin gökten ışıklar içinde indirilip bir kamyonete bindirildiği skandal sahne kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Fethullah Gülen de bir konuşmasında Hz. Muhammed’in ‘Türkçe Olimpiyatları’nı izlemek için Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na geldiğini söylemiş, Gülen’e bu açıklamasından dolayı tepki yağmıştı.

GAZZE’DE ÖLENLERE SUSAR! İSRAİL’E OTORİTE DER!

İsrail’in Gazze’ye insani yardım malzemesi götüren İHH’ya ait Mavi Marmara gemisine düzenlediği ve 9 kişinin hayatını kaybettiği baskın sonrası yaptığı, “İsrail’den izin alınmalıydı. İsrail’in onayı olmadan hareket etmek otoriteye başkaldırıdır” açıklamaları ile Müslümanların tepkisini toplayan Fetullah Gülen’in, Gazze saldırıları karşısında uzun süre sessizliğini koruyup, daha sonra yaptığı açıklama ile çocukları ve kadınları öldüren İsrail’e beddua etmeyen Gülen’in paralel devlet yapılanmasına yönelik operasyonlar sonrası bedduaya sarılması da dikkat çekmişti.

BAŞÖRTÜSÜ TEFERRUATA AİT BİR MESELE

Fetullah Gülen, 23 Ocak 1995 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nden Ertuğrul Özkök’e yaptığı açıklamada; “Başörtüsü şart mıdır” şeklindeki sorusuna ilginç açıklamalarda bulunmuş ve başörtüsünü te ferruata ait mesele olarak gördüğünü ifade etmişti.

Gülen, şunları söylemişti: “Kadının başını örtmesi meselesi bir iman meselesi ölçüsünde önemli değildir. Allah’a karşı kulluk, umumi manada kulluk meselesi ölçüsünde önem arz etmez bunlar. Teferruata ait meselelerdir.”

(MUHAMMED UZUN/YENİ AKİT)