Kulüp başkanı maç biletlerini kendi sattı

Kulüp başkanı maç biletlerini kendi sattı

Ekonomik sıkıntıları nedeniyle Spor Toto 3. Lig'e kadar düşen Orduspor'un kulüp başkanı Yaşar Pamuk, bugün sahalarında oynadıkları Düzyurtspor maçı öncesi maç biletlerini taraftarlara kendisi sattı- Kulüp başkanı Pamuk: "Orduspor'un düzlüğe çıkması için e

ORDU (AA) - Ekonomik sıkıntıları nedeniyle Spor Toto 3. Lig'e kadar düşen Orduspor'un kulüp başkanı Yaşar Pamuk, bugün sahalarında oynadıkları Düzyurtspor maçı öncesi maç biletlerini taraftarlara kendisi sattı.

2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda Süper Lig'de, 2013-2014 ile 2014-2015 sezonlarında, PTT 1. Lig'de, 2015-2016 sezonunda ise yer aldığı Spor Toto 2. Lig'den küme düşerek 3. Lig'de kendine yer bulan Orduspor'da ekonomik sıkıntılar devam ediyor.

Mor-beyazlı ekip ekonomik krizden çıkmanın yollarını ararken kulübün başkanı Yaşar Pamuk, bugün Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sahalarında oynanan Düzyurtspor maçı öncesi maçın biletlerini kendisi dağıttı.

19 Eylül Stadyumu yanında bulunan ve kulübün resmi ürünlerinin satıldığ mağazanın önüne stant açan Pamuk, burada biletleri sattı.

Davranışla taraftarların da desteğini alan Pamuk, yaklaşık 2 saat için bin adet bilet sattı.

Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un içinde bulunduğu sıkıntıların herkes tarafından çok iyi bilindiğini belirterek, "Orduspor'un düzlüğe çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Hangi şartlarda olursa olsun Orduspor'a hizmet etmek boynumuzun borcudur." dedi.

Bugün oynanan maça cezalı olduğu için giremediğini söyleyen Pamuk, "Bu durumu fırsat bilerek kulübüme hizmet etmeyi sürdürdüm. Orduspor 50 yıllık mazisi olan bir kulüptür. Tarihi de başarılarla dolu bir kulüptür. Bu kulübü yaşatmak hepimizin görevi. Bugün yaklaşık bin adet bile satıldı. Buradan elde edilecek gelirle kulübün ihtiyaçları karşılanacak." diye konuştu.

Pamuk, bu haftaya kadar ligde yenilgi görmediklerini, bundan sonraki haftalarda daha fazla taraftara ihtiyaç duyduklarını dile getirerek, herkesi maçlara davet etti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :