Kulu'da toplu iftar

Kulu'da toplu iftar

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Kulu Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenen iftar programında binlerce kişi bir araya geldi.İftar programına Sayıştay Başkan Yardımcı Fehmi...

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Kulu Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenen iftar programında binlerce kişi bir araya geldi.

İftar programına Sayıştay Başkan Yardımcı Fehmi Başaran, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kulu Kaymakamı Ayhan Işık, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Konya eski milletvekillerinden Ali Öztürk, Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Akyürek, iftar öncesi bölgenin meclis üyeleri ve muhtarlarla bir toplantı yaptı. Kulu’da çok güzel bir ortamda, binlerce kişiyle iftar yaptıklarını belirten Akyürek, İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulmün son bulmasını temenni ederek, İsrail belasının Müslüman topluluğunun tükürüğünde boğulacağına inandığını kaydetti.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Kulu Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenen iftar programında Kulu halkı ile toplu iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıkların ifade eden Yıldız ise organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulmü kınayan Yıldız, tüm dünya ülkelerinin bu zulme duyarsız kalmaması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından aynı sofrada buluşan yaklaşık 4 bin Kululu aynı anda iftar yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı