Kulu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları

Kulu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları

Kulu'da kutlamalar okullardan oluşan öğrenci gruplarının Kulu Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığını, ziyaret etmeleriyle başladı.Kulu Belediyesini Canımana...

Kulu'da kutlamalar okullardan oluşan öğrenci gruplarının Kulu Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığını, ziyaret etmeleriyle başladı.

Kulu Belediyesini Canımana Şehit Murat Uçar Okulundan öğrenciler ziyaret ettiler. Öğrenciler Başkanlık koltuğuna sıra ile oturarak istek ve temennilerini dile getirdiler.

Öğrencilerin isteklerinden bazıları, İş imkanlarının sağlanması amacıyla en kısa sürede Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçirilmesi, çocuklarının oyun alanlarının genişletilerek yeni parklar yapılması, sinema, yaz tatillerinde öğrencilerin tatillerini geçirmek ve boş vakitlerini değerlendirmek amacıyla spor komplekslerinin artırılması oldu.

Belediye Başkanı Yıldız, ilçenin sosyal ihtiyacını karşılayacak olan içerisinde tiyatro, sinema salonu, konferans ve düğün salonunun yer aldığı çok amaçlı Kültür Merkezinin temelinin atıldığını ve en kısa sürede faaliyete geçeceğini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı