Kulu Belediyespor’a plaket

Kulu Belediyespor’a plaket

Konya’nın Kulu İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan, tarihinde ikinci kez Konya Süper Amatör ligine yükselen Kulu Belediyespor’u tebrik ederek plaket takdim etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde verilen resepsiyonda konuşan Kulu Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan, elde edilen başarıdan ötürü futbolcuları, teknik heyeti ve Kulu Belediyespor Başkanı Gündüz Erdoğan’ı tebrik etti.

Sporun olduğu yerde kavgaların son bulacağını bildiklerini ifade eden Kulu Emniyet Müdürü Gürkan, “Kulu Belediyespor’u bu anlamda Kulu’nun önünü açan bir ışık gibi görüyorum. İnşallah Kulu Belediyespor’u profesyonel ligde oynarken görürüz. Profesyonel lige çıkmak içinde daha fazla amatör spor takımları olması gerekir ki rekabet artsın. Bu bağlamda Kulu Belediyespor’u başarılarından dolayı teşvik etmek adına bu plaketi Kulu Belediyespor Başkanı Gündüz Erdoğan’a veriyorum” dedi.

Kulu Belediyespor Başkanı Gündüz Erdoğan ise, Kulu Emniyet Müdürlüğü personeline ve Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan’a Kulu Belediyespor’a verdikleri önemden dolayı teşekkür etti. Kulu ve Kulu Belediyespor adına böyle bir plaketi aldıklarını belirten Erdoğan, “Bu plaketi kulübümüzün en güzel yerinde saklayacağız. Çok şereflendik ve gurur duyduk. Biz de bugünün anısına emniyet müdürümüze 25 numaralı ‘Gürkan’ yazılı Kulu Belediyespor formasını hediye ediyoruz” diye konuştu.

Programda, Teknik Direktör Mehmet Adıgüzel, futbolcular ve Kulu Belediyespor yetkilileri de hazır bulundu.