Kulisleri sallayan iddia: 'Davutoğlu, İYİ Parti'yle ittifak yapacak'

Kulisleri sallayan iddia: 'Davutoğlu, İYİ Parti'yle ittifak yapacak'

Yeni parti kuracağı iddia edilen ve kesin ihraç talebiyle AKP Disiplin Kurulu'na sevk edilen eski başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na ilişkin dikkat çeken bir iddiada bulunuldu. İddiaya göre Davutoğlu," İYİ parti siyaset yapabileceğimiz bir parti" demiş

Kesin ihaç talebiyle AKP Disiplin Kurulu'na sevk edilen eski başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na ilişkin dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

İYİ Parti'nin yayın organı olarak bilinen Yeniçağ yazarı Ahmet Takan sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptıığı paylaşımda İYİ Parti içerisindeki bir grup ile Ahmet Davutoğlu'nun görüşmelerde bulunduğunu iddia etti. Davutoğlu'nun "İYİ Parti siyaset yapabileceğimiz bir parti" dediğini aktaran Takan, İYİ Parti ile AKP arasında da sıcak mesaj trafiğinin olduğunu söyledi.

Takan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti ile İYİ Parti arasındaki sıcak mesaj trafiği sarayda değerlendirilmeye devam ediyor. İlginç bir şey daha var; İYİ parti içindeki bir hizip Ahmet Davutoğlu ile de görüşüyor. Davutoğlu," İYİ parti siyaset yapabileceğimiz bir parti" diyormuş" ifadelerini kullandı.

Gazeteci-Yazar Ahmet Takan'ın paylaşımı şu şekilde:

AKP ile İYİ Parti arasındaki sıcak mesaj trafiği sarayda değerlendirilmeye devam ediyor. İlginç bir şey daha var; İYİ parti içindeki bir hizip Ahmet Davutoğlu ile de görüşüyor. Davutoğlu," İYİ parti siyaset yapabileceğimiz bir parti" diyormuş..

Etiketler :