Kuğulu Park'a yeni düzenleme

Kuğulu Park'a yeni düzenleme

Kuğulu Park'a girişler artık ücretli olacak. Seydişehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında Belediye Meclis üyelerinin almış olduğu karar ile yeni bir uygulama başlatarak Kuğulu Park'a girişleri ücretlendirdi.

Kuğulu Park'a girişler artık ücretli olacak. Seydişehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında Belediye Meclis üyelerinin almış olduğu karar ile yeni bir uygulama başlatarak Kuğulu Park'a girişleri ücretlendirdi. Alınan Meclis kararı doğrultusunda Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından işletilecek olan Kuğulu Park'tan elde edilen gelir Belediye Spor Kulübü öğrencilerinin sportif etkinlikleri ve  eğitim faaliyetlerinde kullanılacak.

kugulu-parka-yeni--(1).jpg

Gençlere her zaman önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Mayıs ayı meclis toplantımızda aldığımız karar ile Kuğulu Park'a girişlerimizi ücretlendirdik.İşletmesi Seydişehir Belediyesi Spor Kulübümüz tarafında yapılacak olan alanımızdan elde edilecek gelir sporcu gençlerimizin yetiştirilmesinde kullanılacak. Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde bulunan 67 olan lisanslı öğrenci sayımız 1867 'ye yükselmiştir. Hedefimiz bu sayımızı daha da artırmaktır. Gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak için sportif faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Ramazan ayı sonrası uygulamanın başlayacağını belirten Başkan Tutal, "Kuğulu Mesire Alanına girişlerde otomobillerden 5 TL, Minibüslerden 10.00 TL, Otobüslerden 20.00 TL. ücret alınacağını belirtti.

Etiketler :